NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

ELAN 401,za clanove

<< < (2/3) > >>

Darkobp:
ja sam mog elana tako registrovao(doduse pre 9 god al neverujem da se ista tu promenilo)

Znaci-  Ja taj i taj (prebivaliste ,adresa,maticni br,br lk...)uz dva svedoka i tih i tih(isto sve te podatke o njima) potrvdjujem da je taj i taj camac dimenzija tih i tih u mome vlasnistvu

I pokupis te svedoke i pravac u opstinu na overu dokumenta da se ispotpisuju i to je to

Ne pamtim al cini mi se da se tu negde u opstini plati neki porez od neke procenjenje vrednosti i to bude nesto  sitno(tipa 10,20,30e)  i sa tim papirem u kapetaniju i camac je registrovan :good:

HOGAR:
Kep,ja sam ga platio 270e a trazili 360e,pa sad i ja da spustim na 200 pa  :suicide:.,aman.Dobar si komercijalista,a od sada te zovem N...., dva pistolja,revolverasu jedan  :lol:.Vec sam spustio na 240 i ispod toga ne mogu,majke mi  :smile:.A ono sto je napisao Darko  sve je tacno,ja nisam pisao detaljno da ne gusim,a usput,prodao bi i tomos 4,bela kapa,bio pomocni motor,ispisan iz dozvole,a vodi se na firmu,ispravan,cena 170e,e sad ako me neko ne saceka u mraku zbog ovih cena,dobro cu da prodjem  :lol: :lol: :lol:

HOGAR:
I da ne zaboravim,kupac ne placa nikakav porez,sa overenom izjavom ide pravo u kapetaniju,normalno kad mene isplati  :drinks:

Arsa:
 :drinks:

Zoran Marinković:
 :good:

A Stanko....??? :nono: :on_the_quiet:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju