Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Vukovarska ada - šta, kako?

<< < (5/5)

Kapetan:
@Mossi
a voleo bi da ti ugari jos komanduju u severnoj Srbiji ?

mossi:
Ovo što sam ja napisao je pogled sa nautičke strane, a ono što se zbilo sa adom i ono što će se tek zbiti sa 
teritorijom koja još nije razgraničena tek ćemo videti. A onda me nemojte pitati kuda ide onaj voz ili vlak.

Lako se kurčiti preko tastature iz Beograda.  XKJHDGASED

Mislim da će ista sudbina ako već i nije zadesila Mohovo - Šarengradsku adu.
Što je mnogo veći problem od Vukovarske ade.

A da ne pričamo dalje o teritoriji koju svakodnavno gubimo pa već pola južne Srbije je izgubljeno.

Odlazimo u politiku, a ženu sam ti već banovao na FB zbog usvajanja dece.
Sad ti možeš mene pa smo kvit.

Il da se maneš mog Srpstva.  XKJHDGASED 4587

Ili da se pitaš da li je bolje da smo ćutali, malo ja malo ti , malo maverick.
I izgubićemo ... bez metka.

A ja ne volem metke.  m07800

maverick:
Nema da se ljutiš na nas, ali realno...mozda je Kapetan i u pravu...nikad od toga nista biti nece ali ne zato sto smo Hrvati...Srbi....uzmi Madjare...kao zajedno smo EU...a nema da pristanes čamcem na njihovu stranu Drave...znači vadiš dozvolu za prolazak isto kao i kroz Srbiju...odnosno....dobri smo s njima samo na papiru...ili jednostavnije rečeno...niti vas tko treba niti nas tko treba

ronac:

--- Citat: maverick  20, 01, 2017, 16:20:06 posle podne ---Nema da se ljutiš na nas, ali realno...mozda je Kapetan i u pravu...nikad od toga nista biti nece ali ne zato sto smo Hrvati...Srbi....uzmi Madjare...kao zajedno smo EU...a nema da pristanes čamcem na njihovu stranu Drave...znači vadiš dozvolu za prolazak isto kao i kroz Srbiju...odnosno....dobri smo s njima samo na papiru...ili jednostavnije rečeno...niti vas tko treba niti nas tko treba

--- Kraj citata ---

thumbup clap

Kapetan:
da prostis ja ne blokiram nicije zene  sajkaca

sto se ti toliko jedis zbog te Ade?
vidi ovako, bila je srpska preko  300 godina , pa recimo 600 ugarska, pa turska par godina, pa ponovo ugarska 2-300 godina ,  pa srpska nekih 30tak, pa svabska 2-3 godiine pa 50 godina jugoslovenska,  pa hrvatska  2-3 godine pa je sad evropska vec desetak godina ...
jel ti mislis da nece curak da se opet okrene ? aj ne pricajmo gluposti ... bitno je samo da se ne zagadi naftom i slicnim glupostima ..

tu gde zivis je srpsko evo 99 godina, sledece godine i punih 100 ... sutra ? pa moz da bude i rusko ...

mene nikad nisu granice sprecavale, seti se samo koliko puta sam probio granicni pojas na reci .. eeeee

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju