NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem 4T Yamaha ili Honda 8 - 10 hp
Zoran T:
Sve je vec receno...www.motonavis.hr/testovi/test_istranka_6_15.pdf..."Da se covek pita" tvoja vodicanka je laksa i neznija od ovih tako da sa 8ks imas i viska snage...
MiletaStamat:
LSI moj nekadašnji komšijo iz Bataja Sitija, hvala na ovim podacima. Upravo sam izmerio od mesta gde se kači motor do donje ivice čamca ima 48 cm. Prethodni vlasnik moje Vodičanke kaže da je kratka osovina, a ovo pokazuje da je bliže dimenzijama dugoj. Malo sam zbunjen.
LSI:
--- Citat: da se čovek pita 22, 01, 2016, 16:02:05 posle podne ---LSI moj nekadašnji komšijo iz Bataja Sitija, hvala na ovim podacima. Upravo sam izmerio od mesta gde se kači motor do donje ivice čamca ima 48 cm. Prethodni vlasnik moje Vodičanke kaže da je kratka osovina, a ovo pokazuje da je bliže dimenzijama dugoj. Malo sam zbunjen.
--- Kraj citata ---
По томе, ја бих рекао да се ради о дугој осовини.
Та разлика од два сантиметра је таман онолико колико се препоручује да кавитациона плоча мотора буде нижа од најниже тачке дна чамца.
Проверите још једном колико сантиметара има мотор од чељусти којима се мотор качи на крмену даску до кавитационе плоче.
maverick:
--- Citat: da se čovek pita 22, 01, 2016, 16:02:05 posle podne ---LSI moj nekadašnji komšijo iz Bataja Sitija, hvala na ovim podacima. Upravo sam izmerio od mesta gde se kači motor do donje ivice čamca ima 48 cm. Prethodni vlasnik moje Vodičanke kaže da je kratka osovina, a ovo pokazuje da je bliže dimenzijama dugoj. Malo sam zbunjen.
--- Kraj citata ---
Kako si mjerio...duzinu zrcala ili si pustio okomicu od vrha ka dole...
Zoran T:
Znaci treba da meris vertikalu od ivice daske do VL.Penta treba za pasare i ostale deplasmance da uroni kavitacionu plocu 2,5-3cm u vodu a za glisere 2.5-3cm od kraja kz(u vodu).Ako nameravas da menjas brod(relativno brzo)uzmi dugu osovinu.Pri malim brzinama taj se trim i ne primecuje puno a uvek mozes i da podignes visinu daske ili da dotrimujes gajbom piva napred i resen problem... 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju