Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Rampe u Vojvodini

(1/3) > >>

corleone:
Postovanje,

Interesuje me da li neko znao gde bih mogao da izvadim brod iz vode. Brod je duzine 7.5 metara, prikolica oko 9 metara. Rampa na Tisi kod Zrenjanina se odlomila, beton pukao. Plovio sam do Titela ali ne moze, Tisa je jako opala.
Da li znate postoji li rampa u Slankamenu mozda ili tu negde u okolini?

Hvala

SALE NB:
U Slankamenu postoji velika marina, imaju i rampu, ali ne znam da li se plaća, i koliko je upotrebljiva pri ovom vodostaju.

Sigurno dobru rampu imate u Starim Banovcima ( 25km nizvodno od Slankamena), kod restorana Venecija. Ima dobar prilaz i sa kopna i sa vode i upotrebljiva je pri svakom vodostaju.

corleone:
Sale,
Hvala puno, nizvodno mi lakse, onda od Slankamena (ako ne moze) teram ka Starim Banovcima.

Hvala jos jednom.

ggliga022:
Mozda je malo dalje ali u selu Jarak kod Sremske Mitrovice bas ispod nekad cuvene kafane "KOD TECE" osamdesetih godina proslog veka vojska JNA je uradila rampu koja i pri niskom vodostaju moze da se koristi.Inace su je pravili za svoje potrebe a sad je niko vise i ne koristi,premda je uradjena do j...
Ujedno upotreba se ne placa.
 :drinks:

SALE NB:

--- Citat: ggliga022  25, 09, 2011, 12:41:50 posle podne ---Mozda je malo dalje ali u selu Jarak kod Sremske Mitrovice bas ispod nekad cuvene kafane "KOD TECE" osamdesetih godina proslog veka vojska JNA je uradila rampu koja i pri niskom vodostaju moze da se koristi.Inace su je pravili za svoje potrebe a sad je niko vise i ne koristi,premda je uradjena do j...
Ujedno upotreba se ne placa.
 :drinks:

--- Kraj citata ---

Jeste malo dalje. Jedno 200 km! :taunt: 
Nažalost, Tisa i Sava nemaju direktniju vezu od Dunava, a od Beograda do Jarka vodom ima preko 120km, ako se ne varam.
Ali opet, zatrebaće nekom drugom, nije loše znati! :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju