E, ovako treba... > Honda

Konektor za gorivo

<< < (2/3) > >>

njegos68:

--- Citat: Vlada 69  19, 09, 2011, 19:24:20 posle podne ---

--- Kraj citata ---
  Kad  krene maler-da,najbolje ne izlaziti iz kuće...  :superstition:  Ja sam recimo kupio konektor za gorivo za Yamahu od 7 eura i služi me evo treća godina  :)  Tako da ne mora da znači..   :sorry: ti si imao maler,ali većina ljudi kupuje ove jeftine i manje-više nemaju problema..
[/quote]

Pazi,ko zna da li sam od sto komada baš ja kupio neki....ali recimo da na Tohatsu 9.8 dobiješ priključak ako se ne varam od mesinga !!!
Zašto to Honda ne pravi ?
To što tvoj već drugu godinu za redom radi besprekorno ne znači da te neće negde (ne daj bože) ostaviti tako da ti je prijateljski savet nabavi ti još jedan od 7 eur i štekaj ga negde na čamcu,za ne daj bože.
[/quote]                                                                                                                                                                                                              Znaš kako Vlado... :good: Ja sam jedno 25 godina na vodi i promijenio sam oko 20 motora dosad..  :stop: I većina su bili motori stariji od 10 godina i na svima sam imao plastične konektore...Desilo mi se jednom ili dva puta da otkažu i to mojom greškom jer kad guraš pod uglom ošteti se gumica ,što se i meni desilo.. Ali ja uvjek sa sobom nosim kutiju sa alatom koji sadrži rezervne svećice ,kluč za iste,parče creva ,par klučeva ,2 šrafcigera i oštri nož..  :) I kad mi se oštetio konektor ja sam skinuo poklopac motora i stavio crijevo direktno na pumpu i stigao tamo gdje sam krenuo..  :stop: a veslo baš i ne volim..

Vlada 69:
Ma znaš,ok je to ali kad te Dunav nosi,a ti na plovnom putu,svaka majstorija se otkazuje za kasnije,znači prvo beži u kraj pa onda majstorija.

A što se tiče veslanja,ja obožavan da veslam,ali naravno ne na ovakav način već kako dolikuje :stop: :good:

SALE NB:
cccc, nego man'te se vi tih japanaca, pa neće biti takvih problema! :taunt: :taunt: :lol:

Vlada 69:

--- Citat: SALE NB  19, 09, 2011, 21:23:25 posle podne ---cccc, nego man'te se vi tih japanaca, pa neće biti takvih problema! :taunt: :taunt: :lol:

--- Kraj citata ---

Ne bih ja imao nista protiv nekog E-tec-a .Nisam gadljiv po tom pitanju  :dance1:

SALE NB:
Eh, da nam je barem jedan pravi servis za Evinrude, pa makar bio i u Subotici.... :sorry:
Onda bi E-tec stvarno bio bez premca!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju