Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Inoks Rukohvati- gde kupiti-nabaviti

<< < (8/9) > >>

busa2:
Alo bre pa novusa i kapetane nezovu kao nas FORUMAŠI nego FURUNAŠI  :friends:

HOGAR:
E,pa sunce ti jebem zarko,od ovog moz' da se rikne  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

STG:
Covek je pitao za rukohvate,a cuo je sve sem toga.
Pogledaj kod buse,imas isto tako i gros inox na slepu marine 4.juli u zemunu,svetionik u radnickoj,beomarine ispod gazele,galiju na adi i isto tako jeep komerce na par mesta u gradu,imali su nesto malo opreme za camce pa sad ti gledaj.
Nadji bilo koju prodavnicu koja drzi slicne stvari pa pogledaj i tamo,nacices nesto a za manje para...

bugi:
Dobri vam ti rukohvati  :lol: a sta cemo zimi...neki kaputic da mu navucemo  :lol:

busa2:

--- Citat: busa2  18, 09, 2011, 19:38:33 posle podne ---Hvala Iko,
Dankane imas vise mogucnosti od gotovih do domace radinosti .Predoci cu ti sve (naravno i neke nase kolege sa foruma koji se bave izradom) a ti odluci sam sta je to sto tebi treba.Naravno cekam te u radnji, ja sam ove nedelje pre podne od 08 do 13h .

--- Kraj citata ---
Gorance ja sam to i rekao u ovom postu i naravno izbor je na njemu . Osim ako nisam trebao da budem direktan i krenem sa kuckanjem .  ima : stvladu kao majstora , kemmpia kao majstora , tehno metal ili ti tehnonautiku  a ostali neka se sami reklamiraju . Naravno nezameram ja tebi nista nego stvarno je glupo da javno nabrajam sve radnje koje se time bave pritom da iste nerade nista same po tom pitanju  (iako svaku musteriju u radnji uputim na svaku od njih kada nesto nemam ili nemogu da ispostujem u roku).Ja sam izgleda jedini redovniji koji se ovde i zeza i druzi i polemise ...( mislim od radnji ) . :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju