Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Inoks Rukohvati- gde kupiti-nabaviti

<< < (5/9) > >>

busa2:
Pa sto to nisi pre 2-3 dana pitao kapetana ? nego si ga pustio da  mi prodaje :rtfm:
Pa sada mene  :nono:

Kapetan:

--- Citat: busa2  20, 09, 2011, 23:10:54 posle podne ---Ma kapetane nije to dobro ?!
Ne valja to nista , kolika je debljina zida te cevi ,da li je od inoxa i od kog A2 ili A4,... na kraju krajeva NIJE PO PROJEKTU .Kapetane pa ti sam u vecini tvojih postova se pozivas na projekte ,ne prozivaj sada trgovacku struku ,govorimo o tvojoj struci -PROJEKTI I NORMATIVI U DOMACOJ BRODOGRADNJI.
I otkud sada interesovanje koliko to kosta u necijoj radnji ako opet nije po projektu.Pa neka covek plati skuplje ali neka bude po projektu...Ne zameri ali tako ja dozivljavam isto tvoje postove . :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

napisi ti koliko je taj kod tebe pa cu ti reci koliko kosta onaj za WC koji je predvidjen za pridravanje i slicne stvari kao na ladji ....

sto se projekta tice uvek cu biti za projekat i na njemu ne treba stedeti , ali moze se stedeti na stvarima tipa rukohvati ako su istog ili slicnog kvaliteta jer ne ugrozavaju ni potrosnju i bezbednost na brodu ...

busa2:
raspon cena rukohvata od INOXA je od 600 din do 1000 din po metru.

Zoran:

Jel cena varira od raspona. :)

busa2:

--- Citat: zoran  27, 09, 2011, 20:41:20 posle podne ---
  Jel cena varira od raspona. :)

--- Kraj citata ---
ne nego od nagona

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju