E, ovako treba... > Plovila

gliser koji izabrati

<< < (15/18) > >>

barbanesa:
Vlado ljudi su pokusali da ti bezbolno poruce da proveris papire ali ti izgleda zelis sam sebe da za....s.
Ako je taj camac sa limunda nema vlasnika jer je preminuo pre 3 god ,drugar ga je izlicitirao i odustao zbog nmogucnosti prenosa.kako ti mislis da ga vozis po Beogradu bez papira samo da mi je znati.Kombinacije sa Pancevom po tom pitanju ne postoje ne pokusavaj.. :suicide:

vlada-zemun:
znam da ga je izlicitarao jedan decko mislim da je bio iz temerina ili neki drugi grad, bio je sa devojkom/zenom i razgledao camac, e sad trazio je vise dana da bi proverio poreklo i sve te formalnosti oko papira a vlasniku se zuri i navlaci mene da kupim a ja i sam ne znam sta cu sa sobom i nisam vise siguran u nista  :telephone:

Arsa:
Vlado, tebe izgleda svrbe pare.  :lula:

Većina nas misli da bi ti bilo pametnije da pronađeš neki možda i skuplji čamac ali čamac koji je solidno sređen i ima vlasnika. Ako se ti lično upustiš u sređivanje, a nemaš neko iskustvo sa tom vrstom radova i još ne znaš zašto nešto mora baš na taj i zaj način da se uradi... Bojim se da bi bila skuplja dara nego mera.

Ide zima i cene plovila polako padaju ...

andrijapajic:
Gledam to korito, i, onako, sa jedne strane se i meni dopada, a sa druge, da bi to bilo kako zaplovilo, treba 1000 evra. To je jedan od razloga zasto i nisam pokusavao da lictiram za isto. I jos dok se registruje i sve ostalo obavi, dodje se na to da moze da s ekupi i nesto sredjeno. Ovako smao pare sicure, malo na ovo, malo na ono, pa tamo prepravka, ovamo zafali, i ako bas imas gde i imas vremena, tako svaki dan do proleca da konacno zaplovi. A ako hoces da ti rade drugi, to je onda 3 puta vise novca, i nema sanse da bude uradjeno za sezonu jer majstori zavlace, foliraju i ne postuju nicije vreme, i jos od svega prave nauku...

IKA:
To je legendarno -chris craft-corito ,iz 60-ih godina koje su koristili razni proizvođači kojima proizvodnja plovila nije bila primarna .Tako su to korito koristili Johnson,evinrude,omc i još neki manje poznati i sa svojim nadgradnjama davali im svoja imena.
Tako se Johnsonov model zvao Sea sport i surfer
Evinrude je svoje modele nazvao Rog I , RogII .
Inače ova korita su u Americi i dalje izuzetno tražena i imaju značajnu cenu
Ovako je izgledao Seasport

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju