E, ovako treba... > Plovila
gliser koji izabrati
vlada-zemun:
necu ja bukvalno non stop voziti 4 ljudi, najvise vremena ce biti 2-3
kolika je zajebancija uraditi elan gt402 da se ne sedi ledja u ledja nego da bude kao 2 klupe da sedenje bude kao u kolima
i da li se time narusava raspored masa i koliko to utice na plovidbu
fisherman:
i video :)
Trosi 10 l na sat.... maximum... a letis po vodi sa velikom stabilnoscu :)
fisherman:
--- Citat: SALE NB 21, 09, 2011, 12:32:07 posle podne ---
--- Citat: vlada-zemun 21, 09, 2011, 11:53:18 pre podne ---ljudi koja je razlika izmedju elana gt400 i elana gt402
--- Kraj citata ---
Elan Gt402 je noviji model, malkice bolje opremljen i našminkan. Mislim da su korita ista.
--- Citat: vlada-zemun 17, 09, 2011, 13:55:29 posle podne ---u velikoj sam dilemi sta da radim, nekoko mi se ovi elani cine malim jer ja ipak imam skoro 2m vidsine a i takvi su mi drugari..
i vise bi voleo da to bude gliser sa odvojenim klupama za sedenje kao kod kola, jer mi se ovi ledju u ledja i bas nesto ne dopadaju...
videcu sta i kako jos, jer ipak je gotovo sa ovom sezonom, tako da cu nesto uzeti i voziti se sledece sezone, pa zbog toga ne zurim
--- Kraj citata ---
Ako želiš da voziš 4-5 dvometraša na tom gliseru, onda slobodno zaboravi na te male Elane.
Traži glisere u nekoj "fisherman" varijanti, sa otvorenim koritom i konzolom za upravljanje. Nude daleko više prostora na malo većoj dužini, ali traže malo jače motore.
Traži Elan 450F ili 495F, i druge glisere slične njima. I gledaj da imaju najmanje 50ks!
Od ovih koje smo spominjali ranije u temi, jedino onaj sa brodskim motorom ima dovoljno mesta i snage da lepo plovi sa 5 stokilaša!
--- Kraj citata ---
Sale te lepo savetuje... Fisherman 450 sam ja imao ... zaista super camac... Ali on ti nije u kategoriji do 2000 eura vec duplo vise od toga... Moj sam prodao za 4200 eura sa yamahom 40 ...
ovaj maestral sa 25 konja ide kao on :)
Po mom licnom misljenju, zaista ne zelim da uvredim nikoga ali elani 400, 401 i 402 su smesni u odnosu na ribove...
Sada da me neko pita RIB ili Fisherman u istoj duzini i motorima... odgovor RIB
vlada-zemun:
ali ja imam 24god i nekako mi ne ide da se vozikam na savi sa 2-3 rebi u gumenjaku, jednostavno mi to ne ide u glavu
da se razumemo i elan gt402 nije nesto lep i bajan gliser ali je ipak nesto i to za neke male pare relativno
mada tragam za nesto vecim i dalje
potraga se nastavlja :telephone:
njegos68:
--- Citat: vlada-zemun 21, 09, 2011, 17:43:54 posle podne ---ali ja imam 24god i nekako mi ne ide da se vozikam na savi sa 2-3 rebi u gumenjaku, jednostavno mi to ne ide u glavu
da se razumemo i elan gt402 nije nesto lep i bajan gliser ali je ipak nesto i to za neke male pare relativno
mada tragam za nesto vecim i dalje
potraga se nastavlja :telephone:
--- Kraj citata ---
Imaš vremena do aprila sledeće godine.. :heat: Ali pazi sad su ti cijene najmanje do decembra... što se više približava sezona to su cijene veće.. :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju