E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Znamo li mi uopše veslati prijatelji?
Labud 1258:
Pa to je nešto naj osnovnije,kao čitanje, ako ti je lađa velika onda verovatno imaš pomoćni čamac , bilo kako bilo neophodna tehnika, mada mnogi kupe neko plovilo i misle da su na asfaltu, volan komande i teraj...
Kapetan:
--- Citat: Labud 1258 04, 05, 2009, 16:08:42 posle podne ---Pa to je nešto naj osnovnije,kao čitanje, ako ti je lađa velika onda verovatno imaš pomoćni čamac , bilo kako bilo neophodna tehnika, mada mnogi kupe neko plovilo i misle da su na asfaltu, volan komande i teraj...
--- Kraj citata ---
taman sam se dva puta uspesno parkirao na motor (mali ler para vredi) kad sad evo je novina , ajd sledeci put kad izadjem na reku vezbam...
skipper:
Ima još dosta stvari koje moramo svi da učimo, moj kapetane.
Kapetan:
sreca sto smo mladi duhom :)
Labud 1258:
Joj Kapetane, pa kako "novina" ?!
Polako, ako postoji volja ništa nije problem. Samo dobro drveno veslo i nemoj da imaš nekog ispred sebe dok učiš , verovatno ćeš ga izubijati a sigurno isprskati. Bitno je savladati tehniku ravnog veslanja sa JEDNE strane, pa nećemo valjda paliti motore za 10 metara drugari ?
Znate li da postoje i oni koji smatraju da im je veslanje ispod časti ... :shout:
Mene Otac nije pustio iz kanala dok nisam mogao sam da se snađem, a i danas veslam kad god mogu, ja uživam u tome. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju