E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
JOHNSON 4 KS 2T
njegos68:
Prije neki dan sam udao Tomosovu četvorku i kupio pomenuti motor u ekstra stanju za 200 eura.. kad se skine poklopac motor izgleda kao da nije paljen a pali na prvi zub i tiho radi... ima li neko neko iskustvo o istom?
njegos68:
--- Citat: njegos68 02, 09, 2011, 19:00:21 posle podne ---Prije neki dan sam udao Tomosovu četvorku i kupio pomenuti motor u ekstra stanju za 200 eura.. kad se skine poklopac motor izgleda kao da nije paljen a pali na prvi zub i tiho radi... ima li neko neko iskustvo o istom?
--- Kraj citata ---
Nema... :lula:
sharke:
Lepo izgleda.Ispobaj ga , pa prenesi iskustva. A jel to trokraka elisa? :good:
njegos68:
--- Citat: sharke 03, 09, 2011, 22:54:55 posle podne ---Lepo izgleda.Ispobaj ga , pa prenesi iskustva. A jel to trokraka elisa? :good:
--- Kraj citata ---
trokraka... plasticna..sjutra ide na vodu.. :stop:
njegos68:
Probao sam ovaj motor u nedjelju.. ide malo bolje od tomosa na istom čamcu,ne mnogo ali je osjetno..ima mjenjač ali samo naprijed i ler...a pored internog rezorvoara ima i priključak za spoljni.. mnogo je tiši od tomosa,ima 2 klipa,ali čini mi seda je žedniji od tomosa..Sve u svemu čini mi se mnogo bolji motor od tomosa a za iste pare..E sad imam jednu nedoumicu ..čovjek koji mi ga prodao kaže mješavina 2%,a na netu sam našao da je 1 % http://www.ebay.de/itm/Aussenborder-Johnson-4-PS-2-Takt-Langschaft-/140598510904 e sad ako neko zna šta je tačno..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju