Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Reka Tisa od izvora pa na dalje ...

<< < (6/7) > >>

Kapetan:

--- Citat: IKA  31, 07, 2012, 00:35:06 pre podne ---Mošo daleko je jesen počni ti dok je vreme , neki možda i ne dočekaju jesen clap k5

--- Kraj citata ---

a sto stalno dedu zezas meni stvarno nije jasno  sajkaca

LSI:

--- Citat: Kapetan  31, 07, 2012, 15:12:40 posle podne ---
--- Citat: IKA  31, 07, 2012, 00:35:06 pre podne ---Mošo daleko je jesen počni ti dok je vreme , neki možda i ne dočekaju jesen clap k5

--- Kraj citata ---

a sto stalno dedu zezas meni stvarno nije jasno  sajkaca

--- Kraj citata ---

Jao, dok Deda vidi ovo! Biće: "Uz'o deda svog unuka, metn'o ga na krilo..." pa mu ispraši tur.,

Deda, ova mladjarija nema poštovanja prema našim godinama - ni malo.
Sreća je samo što će i oni ostariti i dočekati isto ovo od budućih mladih pokolenja.

mosha:
Ljudi stvarno cu se potruditi da sve sto imam o nasim putovanjima predocim svima, ali sad moram da se posvetim unucima koji su mi iz francuske dosli u goste a vidjam ih jednom godisnje. Zato se nadam da cete imati razumevanja prema meni a ako se neko nadje u Tisi slobodno moze da se vidimo i popricamo jer cu biti na brodu sa unucima. Hvala unapred na razumevanju.

zastupnik:
Zdravo, interesuje me, pošto vozim kajak (običan, turistički), gde Tisa ulazi u malo mirnije vode, bez brzaka, vodopada i sličnih prepreka? Vaša reportaža je veoma inspirativna, posebno u ove zimske dane, pa bih voleo da sada isplaniram, a na proleće / leto krenem niz Tisu, pa me interesuje  odakle da krenem?
Pozdrav, sa obala Tise

Moram da kažem: Malo me sramota, to sam tek sad shvatio čitajući reportažu, da Tisu poznajem samo u delu, kako neko ovde reče, malo uzvodno i malo nizvodno od brane u Bečeju. I ako sam veslao i po Dunavu, Drini, Neretvi, Krki, Jadranu, i ako živim pored Tise već mnogo, mnogo godina, ja nju u gornjem toku uopšte ne poznajem. Čak neznam, do juče, ni gde izvire!!! Moram ovo da popravim!

Slovenac:
cika mosho zdravo,jedva cekamo nastavak.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju