Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Reka Tisa od izvora pa na dalje ...
mosha:
lepota na koju smo nailazili usput ocenu cete vi dati
mosha:
sledecih dana ce biti jos slika ovo je samo delic
Bucho:
Ovo je super. Mozda bi bilo grom da si napravio pricu kao novinarsku reportazu. Recimo, prvi dan do detalja, pa drugi dan, pa treci i.t.d. Imali bi danima da se nasladjujemo pricom i lepotama. I mislim da sponzori koji su vam pomogli zasluzuju da ih pomenes javno. Na ovom forumu je to dozvoljeno a zasluzili su brate. :drinks:
Kapetan:
mosho svaka cast ! pravo osvezenje za ove tople letenje dane , moram da priznam da vam zavidim na ovim avanturama !
naravno slobodno spomeni sve sponzore apsolutno je dozvoljeno i treba znati ko pomaze nase ljude koji vole reke , prirodu i ekologiju !
mosha:
Dragi Bucho, kompletna reportaza je vec bila ispisana u novinama Bistro, ali to me ne sprecava da se ponovim ne jedanput vec nebrojano puta jer ovo
sto smo uradili je vredno paznje i pomena i nebi trebalo nikad da se zaboravi.
Ovo sto pisem i pokazujem nije hvala vec podstrek za neke nove avanturiste da ucine isto tako
ako ne i vise jer voleti nesto,sanjati o tome i na kraju svoj san i ostvariti je vrhunac covekovih ostvarenja
kao sto bi planinari svoj san ostvarili osvajanjem najvisih planinskih vrhova.
Neko voli golubove, atletiku, fudbal, ja volim reku, i moj uspeh je biti na njoj znati sve onjoj i posvetiti se njoj,
samo tako ce nas biti vise jer zaljubljenici u reke sire veliku pozitivnu energiju koja moze svima samo
dobro da donese nista lose. O svemu ovom cu verovatno u hladnijim danima pisati jer cu tada imati vise vremena
i vise cu se posvetiti tome, danas sam se vratio sa obala Drine gde sam dva dana prikupljao pozitivnu energiju
zajedno sa svojom porodicom, ali jedno kad se zavrsi planira se drugo dva dana na Tisi, lepo a ostvarljivo.
Momentalno sta radim jeste u vezi vode i svih ljudi koji vole vodu i zeleli bi da ostvare svoj san ali o tome cu vas naknadno
obavestiti da se povede nova tema. Sad ovih par slika posvecujem nasem zastitnom znaku koji su uradili Braca Bakic
veliki dobrotvori koji su znali sta radimo i poklonili nam svoj rad u obliku krsta koji smo nosili sa sobom i predavali crkvama na nasem putu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju