NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

Oprez

<< < (3/4) > >>

nauticant:
E pa ovako, podigao sam sidra i ojacanja za prikolicu sa cinkovanja. Sve ukupno 40 kg gvozdja bilo, ne znam kolika je tezina pocinkovanog. Videcu papire pa ako nadjem javljam. Cena za sve to 2350 din. Ne isplati se farbati, pripremati za farbanje itd

zoki novus:
jos samo neki kontakt telefon :)

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  01, 09, 2011, 18:09:07 posle podne ---jos samo neki kontakt telefon :)

--- Kraj citata ---

kad krenes javi da donesem i moja sidra !

nauticant:
022/2250060
063/381909

http://www.metalcinkara.co.rs/

ne zaboravi prvo peskiranje, pa onda cinkovanje. drugo, vidi kakav je kvalitet odlivka, ako je odlivak grub, nekvalitetan i sa dosta rupica, ta mesta ce ostati ne pokrivena cinkom. bolje je u tom slucaju mozda malo i obrusiti te povrsi da dodjes do ravnog da cink bolje uhvati. inace te rupice ostaju nepopunjene i odatle krece rdja posle cinkovanja.

ovde mi na jednom mestu pise neto 45kg, al ne verujem da sam bas 5kg cinka dobio ovim cinkovanjem. Kad sam doneo na cinkovanje pisalo je 40kg neto.

vidi, kao firma verovatno ne placate pdv sto znaci 18% jeftinije

tule:
Ako vec govorimo o sidru u estetskom smislu (iskustvo naseg kolege Nauticanta) onda ga posle cinkovanja mozemo podvrgnuti i maloj vizuelnoj reparaciji. Yamahina nijansa, cisto da se ne razlikuje od motora. Naslov za obe fotografije mogao bi da bude, recimo “neprolazna lepota postojanja -  by tule”

PS da li primecujete kako kanap iz radnje kolege Buse upravo dolazi do punog izrazaja
      (lanac izmedju sidra i kanapa je u ovom slucaju izostavljen)

Ah da, reklamu ne naplacujem buduci da sam za isti dobio forumski popust

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju