E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Glisiranje sa 5ks, da ili ne?
Zoran Marinković:
:scare:
--- Citat: busa2 11, 09, 2011, 16:00:44 posle podne ---Zoki špricni malo u usta karburator klinera da se ocisti usisni sistem od garezi neces vise pucati :dance1:
--- Kraj citata ---
???????
Mene i nije teško zbuniti, ali uspeo si....pokušavam da shvatim pa ne ide.... :superstition:
mossi:
:suicide:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moja greška.. stariji čovek. :lula:
Ne vidi dobro, ne čuje, pravi se grbav. :lula: :taunt:
Sale, hvala na ispravci 25. septembar nedelja.
Zoran Marinković:
:smile:
'ajde kad se već priča o motorima 4 - 5 ks , kakva su iskustva korisnika ili poznavalaca istih, kako bi ih uporedili i ocenili
zavisno od prizvođača i to psebno dvotaktne i četvorotaktne.
Obzirom da je na našim prostorima najprisutniji TOMOS 4 - 4,5 - 4,8 mogli bi da budu neki reper za poređenje.
Ovo ne bi trebalo da bude shvaćeno ni kao reklama ni kao neko takmičenje, nego kao neki putokaz za nas koji smo u deficitu
sa iskustvom a hteli bi nešto bolje u pionir klasi.
Ja lično imam Tomu 4,8 i nikada do sada nije otkazao poslušnost, ali možda bi bio mnogo zadovoljniji da na krmi
čuči neka Hondica, Yamahica, Evinrude, Mercuri, Suzuki ili nešto slično...ali šta ???
Najmerodavnije će biti mišljenje i iskustva onih koji su na istom koritu koristili različite motore.
Na kraju ako se razvije plodna diskusija, mogli bi da napravimo nekakav dijagram sa ocenama kvaliteta učinka i zadovoljstva
korisnika, a to bi opet bio nekakav vodič prilikom izbora.
Ako mislite da ova tema nema smisla ili joj nije ovde mesto.....izbrišite je ili premestite gde mislite, bez ustručavanja.
busa2:
Zorane Marinkovicu uz svo postovanje ali post nije bio upucen vama nego osobi koja se na forumu podpisuje sa Zoran a na komentar stvlade .
Zoran Marinković:
:friends:
Ma sve je ok.... ja sam već pomislio da sam izlapeo i da ne umem da povežem stvari... :heat: :scare: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju