Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

ponovno izdavanje dozvole za UMC

<< < (3/4) > >>

Kapetan:

--- Citat: dragan vukadinovic  06, 09, 2011, 10:16:52 pre podne ---Eto vidiš da jejednostavno,ja kontaktiram sa l.k.NOVI SAD i cena je Ista,a beograđani neka se prijave na teritoriju Vojvodine pa
neće kukati.

--- Kraj citata ---

ma cekam mosija da opet krene da autonomasi pored duplo nizih cena u vojvodini :)

a mislim da mi nemozemo da vavimo u novom sadu jer nisu umrezeni podaci kapetanija , generalno bilo bi dobro da su barem u digitalnoj formi ....

kodar:
Pronasli su me u knjigama iz 1990 i dobio sam potvrdu o polaganju. Sada treba da odem da proglasim staru nevazecom i posle toga u kapetaniju. U kapetaniji su mi rekli: dve slike ,potvrda o polozenom ispitu, izlava da je stara proglasena nevazecom i 1100 din za taksu i 1700 za novu dozvolu.
Novo polaganje u Banovcima kosta oko 10.000 zvao sam Dragana da pitam.

Kapetan:

--- Citat: kodar  14, 03, 2013, 18:19:07 posle podne ---Pronasli su me u knjigama iz 1990 i dobio sam potvrdu o polaganju. Sada treba da odem da proglasim staru nevazecom i posle toga u kapetaniju. U kapetaniji su mi rekli: dve slike ,potvrda o polozenom ispitu, izlava da je stara proglasena nevazecom i 1100 din za taksu i 1700 za novu dozvolu.
Novo polaganje u Banovcima kosta oko 10.000 zvao sam Dragana da pitam.

--- Kraj citata ---

beogradska kapetanija ?

Whitesnake:
Jedno pitanje za upucene... hi,imam staru dozvolu kapetanije Novi Sad,polagao sam davne '96..sto bi se reklo jos sam imao pubertetske bubuljice na slici stri.Da li mora da se zameni grandpa ili da se pravim 456 posto na dozvoli nema rok vazenja

Sci:
Pa Beograd je glavni grad, mora sve duplo da se plati, inace nema da plovis... kuku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju