Nautika opšta... > Turističke reportaže

Vodice 2011

<< < (3/3)

SALE NB:
Verovatno si u pravu, u svakom slučaju, prilikom iznajmljivanja mi je nisu tražili.
Što se policije tiče, njih poštujem, ali ih se ne bojim.
Sve je to isto kao i kod nas, ako imaš koga da pozoveš, onda nemaš problema.

maverick:
da li si gledao cijene vecih plovila da iznajmis na 7 dana i s cetvroclanom porodicom provedes odmor na njima....a vodice su lijepe i uvijek ima nekih zanimljivih ponuda ako ti je to izbor za godisnji odmor

SALE NB:
Pa gledali smo nešto, ali iako je to, na licu mesta, stvar pregovora, ipak je mnogo povoljnije kada iznajmiš i rezervišeš plovilo preko neke agencije.
Mi smo gledali jednog krstaša u maniru Baylinera 2755, ali meni nepoznate italijanske marke. Ima cca 8 metara, sa 2 kabine (spavanje za 4 do 6 osoba), istaknuta cena je 1.800 evra, ali, kao što rekoh, to je podložno pregovorima. Naravno, ova cena važi za špic sezone.
Preko agencija se nađu slični čamci već za 1000-1200 evra. U svakom slučaju, treba dodati i trošak goriva.
Mislim da bi sa cca 2.500 evra mogli da se lepo provedemo, još ako nađemo dve "srodne duše", onda nas cela priča ne bi koštala ništa više od pristojnog hotela.
Vodice su lepe i zanimljive, ali ima toliko lepih i zanimljivih mesta da je skoro šteta ići 2 puta na isto mesto!
Kad iznajmljuješ takav čamac, ionako nisi vezan za mesto, apartman ili sobu u hotelu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju