E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Valja li još mešavina od prošlog leta?

<< < (3/4) > >>

mossi:
Na to pitanje bi neko ko radi u PetroHemiji dao lep i TAČAN odgovor.
Meni su rekli da svaki benzin stajanjem GUBI na oktanskoj vrednosti.
To je pogotovo bitno kod AVIO benzina koji je 100+ oktana.
E sad, ovi naši na pumpama GARANT nemaju OKTANA koliko piše.. tako da mislim da je svejedno!  :scare: :suicide:

Labud 1258:
To i nije baš za igru, moj kum je prošle godine uništio trimer za travu jer mu se ulje istaložilo na dnu rezervoara tako da je zapravo motor koristio čist benzin, naravno rezultat je generalna.... :diablo:

Moj savet je da pomešate prošlogodišnje gorivo ( mešavinu ) sa novim u razmeri 50:50 i teraj, nisam se ni ja ovoga pridržavao na Tomosu ali bilo šta kvalitetnije nije za igru zbog 500 dinara

:drinks:

espresso:
Labud je u pravu. mudro bi bilo pomesati sa svezom mesavinom. nikad se ne zna. igrajte loto.  :lol:

mossi:
@Iverko: Svaka čast na linku. Ekstra pojašnjeno! E hebiga vozim auto 20 godina, a ovo o oktanskoj vrednosti saznam pre 5 minuta.
Koji su ovi naši prodavci benzina hohštapleri...  :diablo: Smanje ti oktane, smanje ti radius, povećaju potrošnju, češće sipaš, a gorivo sra*je!  :diablo: :diablo: :diablo:

Kapetan:

--- Citat: iverko  03, 05, 2009, 22:41:03 posle podne ---Ako neko hoce da baci, staro, a dobro cuvano (kanister dobro zapusen) gorivo, neka ga meni da. Dolazim po pozivu.  :dance:

--- Kraj citata ---

dodji :) placas pice :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju