Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
MOLIM ZA ODGOVOR...
mossi:
:drinks:
Kapetan:
dobro dosao taj camac sa slike ima vise od 3,5 metra ako se ne varam u njemu smo se vozili zeljoni, deda , barbanesa i ja .. sem dede nijedan nije ispod 100 kila (deda je tu po godinama) .... camac lepo ide ali da me ubijes ne secam se modela mislim da je elan 401
senior:
Jos jednom pozdrav svima i hvala Vam na dobrodoslici !!!
Video sam na jednom mestu isti takav camac i ima one stare metalne okrugle natpise ELAN, pa sam siguran da je ELAN-ov camac...Nije sigurno 401 i oblik im je drugaciji - 401 kada se gleda odozgo ima ovalni oblik, a kod ovog su bocne stranice maltene paralelne, pa onda savija pri vrhu u spic...Ima malih razlika i u koritu - nije 401. Sto se tice dimenzija, videcu ovih dana da tacno izmerim duzinu, pa cu napisati...Ali nije 4m, manji je malo...
Valjda ce se javiti neko ko zna tacan model ovog camca...
Veliki pozdrav svima i uzdravlje !!!
petar_kozic:
Lepo vi to premerite. Meni ovaj sto je sredjivan lici na Elan 301 ali mislim da je on manji od 3,5 metara nego sto ste naveli.
senior:
--- Citat: budens72 16, 08, 2011, 19:35:34 posle podne ---dobro došao :drinks:
--- Kraj citata ---
--- Citat: SALE NB 16, 08, 2011, 20:37:56 posle podne ---Dobrodošli!
Što se čamca tiče, da li ste sigurni da je u pitanju Elan? Možda Elan 401, ali ako kažete da je čamac dugačak svega 3,5m, onda nije.
Što se registracije tiče, kao dokaz o vlasništvu su vam dovoljni dokumenti ( račun ) sa te aukcije.
--- Kraj citata ---
Izgleda da sam upravo pronasao odgovor na svoje pitanje - Sale NB je bio u pravu, to izgleda uopste nije ELAN, nego camac BEGEJ ( verovatno Titel ), i ima 3.5m...
Lepo rece i KAPETAN da se vozio sa Zeljonijem...On je dao odgovor...Evo i linka:
http://www.plovidba.info/forum/postavite-pitanje-koje-vas-muci-u-vezi-nautike/da-li-neko-zna-koji-je-ovo-camac/
Ako je Begej, ima li kakvu oznaku, npr. Begej 350 ???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju