E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Majstor za Mercruiser u Novom Sadu

(1/2) > >>

Izmir:

Preko zime cu morati da sredim motor (karike, klipovi itd...) i nisam siguran kome da se obratim?

U igri su Sasa iz Big Boat Servisa i Dragan sa Telepa, a mozda cak i Argonaut servis u Beskoj.

Da li je neko imao (dobro) iskustvo sa njima ili eventualno moze da preporuci jos nekoga?

Pozdrav.

Kapetan:
uh ne cuh za nikoga sa tog spiska, pokusaj kod vlade (elko marine) iz futoga

Misha D:
www.nautec.rs je ovlasceni srviser za Mercury i MerCruiser, ako rade i tvoj model imaces odlicnu i kvalitetnu uslugu uz realnu cenu za delove i rad. :good:
Argonaut je nekada bio veci serviser koji je radio i ovde i na moru, ali sada radi manje poslove i pravi dobre plasticne camce po povoljnim cenama. Ostali imenovani nisu do sada, po mom saznanju, imali neke komentare na ovom i drugim forumima.

zoki novus:
svaki prosecan auto-mehanicar moze to kvalitetno da uradi :good:

Izmir:

--- Citat: Misha D  09, 08, 2011, 21:18:41 posle podne ---www.nautec.rs je ovlasceni srviser za Mercury i MerCruiser, ako rade i tvoj model imaces odlicnu i kvalitetnu uslugu uz realnu cenu za delove i rad. :good:
Argonaut je nekada bio veci serviser koji je radio i ovde i na moru, ali sada radi manje poslove i pravi dobre plasticne camce po povoljnim cenama. Ostali imenovani nisu do sada, po mom saznanju, imali neke komentare na ovom i drugim forumima.

--- Kraj citata ---

Misha D, mogao bih ceo dan da gledamu tvoj avatar!  :friends:

Hvala na iscrpnom odgovoru! Za argonaut znam da su im camci sasvim korektni, a samim tim i cim se bave izgradnjom znaci da umeju i jos ponesto da porade, imaju zimovnik u hali, prilicno povoljno... Samo nisam siguran u vezi servisa.

Sale Nautek je pogledao camac pre kupovine, ali kako covek sam rece, jbg to je to, motor moze da radi 100 godina a moze i sutra da zariba, dok ne otvorim ne vidim sta ima.

A bas ne bih svakom boljem automehanicaru da ga dajem na rad, nesto mi se cini da bi tu bilo dosta visak delova koji bi ostali na stolu nakon sklapanja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju