E, ovako treba... > Tomos

Kako upariiti cetvorke?

<< < (2/3) > >>

shomysss:
Zato sto smo planirali u sredu da krenemo na neki malo duzi izlet sa osmicom ali nam je crk'o impeler pa sada trazimo alternativu  :stop:

Zoran Marinković:
 :good:

Nemoj moju primedbu da shvtiš kao zlonamernu, nisam imao nameru da puno pametujem.... :friends:

Ko kaže da moraš da ih upariš..???

Bio sam u sličnim situacijama, ima načina da se ubrza putovanje, makar kada imate čiste deonice.

Jednu četvorku postavi i fiksiraj, kada kreneš i izađeš na pravac - samo daš gas... :stop: :stop:

Drugom normalno ubrzavaš i održavaš pravac....kada ti budu potrebni precizniji manevri - jednostavno ugasiš fiksiranu četvorku...

Nije tako komplikovano kako se na prvi pogled čini.. :dance1: :party:

a ne bi bilo loše da malo probaš i vežbaš :pioneer: pa nam javi kako je bilo... :telephone:

barbanesa:
Dajte ne zamlacujte coveka.. :suicide:
slusaj druze :jednu cetvorku upalis das gas do kraja i fiksiras pravac sa onim velikim srafom na cizmi.drugom cetvorkom upravljas ,normalno upalis i sve ostalo.prosto kao pasulj
kao da vozis samo jednu..
nadam se da znas d cetvorke vole pun gas radi hladjenja motora,ako je na pola ne baca dovoljno vode u motor,i ne bini nista im nece faliti ...srecno na putu.. :slow_en:

Kapetan:
upravo ovo sto kazu... jednu fiksiraj drugu u ruke ... svako budzenje u zadnjih par minuta je suludo i donosi brdo kmplikacija...

shomysss:
samo sto mi je usko pozadi gde mi stoji motor pa ne mogu jedno pored drugog moram tu nesto da smislim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju