Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
zorter:
--- Citat: Dule 10, 08, 2011, 03:46:51 pre podne ---Lazi smo predali ispravan camac. Sam ga je ponovo pokvario :)
--- Kraj citata ---
:good: :good: :yahoo:
LSI:
Tačno je da sam ga sam pokvario.
Ali mogla bi se primeniti i ona narodna: - Drži vodu dok majstori odu.
Ma, ljudi, okanite se - srediću ja to.
Možda već do kraja nedelje ću otići do Peke ili Džonsona i biće sve u redu.
Bucho:
Ljudi, sta reci. Bas vam zavidim, ali ko mi je kriv sto sam daleko.Nadam se da cu i ja jednog dana smoci snage ( vremena i para) da kupim nekog kabinasa pa i ja dodjem na druzenje od par dana. Lazo, sve cestitke na brodicu i prijateljima.. :drinks:
mossi:
Laza vrši teške pripreme u predsezoni, brćkajući se u banji Junaković, kod Apatina.
Danas sam imao priliku da ga lično upoznam, a i on mene, ako je uopšte došao do reči. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E da li ima pače u bazenčiću tu privilegiju nisam imao da vidim.
Popili smo po kafu i malo i kratko prodiskutovali o čamcima, Dunavu, plovidbi.
Nadam se da ćemo se videti na Regati Vode Vojvodine. :yahoo:
Ženski deo ekipe.
LSI-jev kum, mossi i sam LSI lično!
LSI:
Pačeta u bazenu nije bilo ali je uživanja bilo na pretek.
Zahvaljujem se Mossiju što je u ove praznične dane odvojio malo vremena da se upoznamo - meni mnogo znači kad lično poznajem nekog koga svakodnevno srećem na forumu. Pogled oči u oči ipak je nešto drugo od čitanja poruka potpisanih nekim nadimkom.
Sa Mossijem je lepo pričati jer bez obzira na razliku u godinama od njega može dosta da se nauči o ladjarenju i boravku na vodi.
Hvala, Mossi, na vremenu i do neke sledeće prilike :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju