Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (29/32) > >>

zoki novus:

--- Citat: zoke  08, 08, 2011, 23:43:36 posle podne ---mrdni malo mjenjacen napred nazad vratice se kanap zeza ga mehanizam koji neda da se upli ako je motor u brzini ,drugo nema sanse da se ista desi nije mu dobro i precizno nastimovan ler

--- Kraj citata ---

:good:

LSI:
"SENSATIONEL!!!
A great weekend --- needs to be repeated!"

Ovo je napisala moja, ranije pomenuta direktorka iz Austrije, kada je pogledala nekoliko fotografija koje sam joj poslao (pokušala je da preko linka koji sam joj poslao vidi čitav dogadjaj u našoj priči na forumu ali kaže da je videla samo tekst bez slika - da li neko zna zašto nije mogla da vidi slike?).

A znači: "SENZACIONALNO!!! Veliki vikend--- treba ga ponoviti!"

Odgovorio sam joj da je to vikend koji se ne može ponoviti. Čovek mora da bude prisutan kad se takve stvari dešavaju ili prilika prodje. Ali zato oni koji su prisutni i koji dožive tako nešto imaju čega da se sećaju do kraja života.

LSI:
Zanimljiva je ova diskusija koja se povela o mogućim razlozima za problem sa poteznicom.
Možda bi je trebalo preneti u temu o rekonstrukciji čamca - mislim da je primerenije da bude tamo, a da ovde ostane samo ono što je vezano za samo druženje?

njegos68:

--- Citat: zorter  08, 08, 2011, 23:00:57 posle podne ---Ja vise ne znam sta bi moglo biti. Niti je labava, niti je pretegnuta, niti je suva, ali nece posle dva potezanja da vrati kanap a ne ispada iz lezista.

No, bez obzira na sve, posto je Laza u pitanju i njegovo krhko znanje mehanike, bolje je da se snabde sa novom poteznocom i da bude siguran na vodi, inace bi ga cekali i trazili na Rumunskoj strani ili prevodnici.... :taunt: :wild:

--- Kraj citata ---
Onda je najbolje da Laza ugradi anlaser.. :) Da ne razmišlja..  :slow_en:

zorter:
On to i pokusava ali nikako da nadje odgovarajuci.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju