Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (3/32) > >>

barbanesa:
Posto ovo izlazi iz teme bilo bi dobro da se Laki oglasi u temi druzenja i susreti da bi svi bili upoznati sa predstojecim dogadjanjima.. :drinks:

srsa:
Апсолутно си у праву Нешо, а како ствари стоје то ће бити догађај сезоне.  :yahoo:  :yahoo:  :taunt:  :taunt:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:

HOGAR:
Ja sad u dilemi.Ici camcom ili kolima,pitanje je sad.Cime bolje upravljam kad sam nacefleisan,i posledice radi toga,mislim na organe reda,ajd sad.A opet ,ako dodjem sa nedovrsenog camca Laza ce da mi popije ovo malo pameti,pa vi vidite,ja u dilemi  :smile:

LSI:

--- Citat: HOGAR  01, 08, 2011, 18:52:08 posle podne ---Ja sad u dilemi.Ici camcom ili kolima,pitanje je sad.Cime bolje upravljam kad sam nacefleisan,i posledice radi toga,mislim na organe reda,ajd sad.A opet ,ako dodjem sa nedovrsenog camca Laza ce da mi popije ovo malo pameti,pa vi vidite,ja u dilemi  :smile:

--- Kraj citata ---

Hogare, prijatelju, pa kud bih ja, od svih ljudi na svetu, tako nešto?

Pa, moj čamac neće biti gotov još dugo, dugo... a nije ni prineti lepotici čije sredjivanje smo gledali na stranicama foruma nedavno. Kako onda da kritikujem?
Sigurno je da će nam svima biti lepše što više ladji bude prisutno ali i dolazak autom na druženje dozvoljen je našim "propozicijama".

LSI:

--- Citat: barbanesa  01, 08, 2011, 17:16:02 posle podne ---Posto ovo izlazi iz teme bilo bi dobro da se Laki oglasi u temi druzenja i susreti da bi svi bili upoznati sa predstojecim dogadjanjima.. :drinks:

--- Kraj citata ---

Prihvata se predlog predlagača da informacija bude objavljena u drugoj temi ali treba da se dogovorimo oko nadležnosti.

Predlog za druženje nisam dao ja - ja sam ga samo prihvatio (oberučke)!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju