Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Perućac, Zaovine, Vrelo...
Outboard Master:
--- Citat: zorter 02, 05, 2009, 19:11:57 posle podne ---
--- Citat: Outboard Master 02, 05, 2009, 17:26:03 posle podne ---ima li tu na peruccu neki camp gde bi se moglo boraviti koji dan??? pri obali ili u blizini nesto...
--- Kraj citata ---
Vec smo odgovorili na ovo pitanje (isto si ga ti postavio) na
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=299.0
Ovo je duplirana tema (samo drugi naziv a isti sadrzaj), tako da te to verovatno zbunilo.
Pozzzzzz
--- Kraj citata ---
:taunt: :taunt: stvarno tako.. vidim ja da fale tolike slike i opet zapita istu stvar. sorry (lud i zbunjen) :taunt: :taunt: :suicide:
pa kad smo vec kod te teme, da nastavimo..
- ima li tu neki broj telefona za camp zbog najave ili moze i bez najave??? struja ? neka informacija vise ?
pozdrav
zorter:
Telefon ne znam ali potrazi na internetu Hotel "Vrelo" Perucac ili turisticku organizaciju Bajina basta i oni ce znati sigurno.To je mali kamp uz reku Vrelo i ima struju (prikljucak).Tu je i prodavnica, restoran... Nije lose.Pozzzzzzzz
Outboard Master:
--- Citat: zorter 02, 05, 2009, 21:08:04 posle podne ---Telefon ne znam ali potrazi na internetu Hotel "Vrelo" Perucac ili turisticku organizaciju Bajina basta i oni ce znati sigurno.To je mali kamp uz reku Vrelo i ima struju (prikljucak).Tu je i prodavnica, restoran... Nije lose.Pozzzzzzzz
--- Kraj citata ---
hvala zorter :drinks:
IBOGI:
Imam srecu da je moj posao vezan za obilaske reka i jezera. Vise puta sam boravio na Peruccu i uvek me odusevi. Nakon glisiranja od sat - dva svrati se na riblju corbu i soma na tanjiraci. Prelepo pripremaju rendzeri nacionalnog parka. Ukus soma je nesto posebno, nesto sto ne moze da se opise recima vec mora da se proba. Slican ukus necete naci na drugim rekama i jezerima. P R E L E P K R A J, obavezno posetite.
rele:
Bio pre dve godine,selo Perućac sa rekom od 365 dana(metara) je kao raj na zemlji,takodje i jezero i Tara i naravno manastir Rača sa sopstvenim ribnjakom(protočni) i proizvodnjom sira,vina i meda.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju