E, ovako treba... > Tomos

TOMOS 4,8

<< < (8/9) > >>

Darkobp:
Eto kako bismo te drugacije naterali da iservisiras ceo motor  :taunt: :taunt: :taunt:

Dule HU:

--- Citat: zorter  10, 08, 2009, 16:17:20 posle podne ---Pali na pola kanapa, a kad upali: SAPUCE. :yahoo:  :dance1: :yahoo: :dance1:

--- Kraj citata ---
A jesi li skraćivao kanap da bi ti palio na pola kanapa?

zorter:
Nisam ali je dobra ideja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zoran:
     Imao sam tomos 4,5 i 4,8.
     Posto te interesuje 4,8 mogu ti reci da on ima neku polugu za ogranicenje gasa
 kako ne bi polomio menjc kada prebacujes u ler i rikverc.Puno njih to pri nekom
 servisu skinu i eto problema.Druga stvar je da on moze vrlo malo da se koristi u
 rikvercu,jer nema pumpu pa se pregreje.
     Sa 4,5 imao sam nevidjen problem.Upalim ga i dok stignem od prevlake na adi do
 ajka izgubi snagu i jedva radi na leru.Da ti ne pricam koliko puta sam ga rastavio i
 sta sve nisam probao i nista (oba motora su bila elekronik).Jedan dan su moji iz marine
 krenuli u pancevo kod nekog majstora da nose motore na popravku pa i ja posao jer sam
 vec poceo da ludim.Uglavnom da skrati.Dok smo obisli buvljak cova rastavio motore i
 cekao da nas pita da li pristajemo na popravku zbog cene delova.Kvar na mome motoru je
 bio taj sto je na auspuhu pregoreo deo koji se hladi vodom i cim se zagreje eto belaja.
 Probaj kao i taj majstor.jednu manju rupu na aspuhu zapusi zvakom i kad dunes na drugu stranu
 ako nema otpora to ti je to.

Zoran Marinković:
 taz

Juče sam imao jedinstven peh... sB0 izgleda da sam previše stegao šraf na nosaču motora i jedna strana nosača mi je pukla.

Sva sreća pa sam već bio pristao na plažu, tako da je prošlo bez većih posledica.... 56568

Da li neko ima taj deo od rashodovanog tome 4,8 a da bi prodao ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju