E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Uradi sam na vodi (uz pomoc stapa i kanapa)
Kapetan:
kod nas u marinu cesto svrate svabe , nemaci , norvzani , nema meseca da nemamo jednog ....
pre jedno mesec dana svratio svaba sa jedrilicom posto miljan (mali od palube) zna nemacki ode i isprica se sa covekom ... kaze covek na brodu ima od struga pa nadalje... i kaze sve za brod pravi sam ....
e da danas je bio jedan URADI SAM kod mene na jedrilici , posto sam hteo da mi sonar ne bude napolju vec u kabini a opet ne da smeta na ulazu...
kupio sam nosac lcd televizora slican ovom na slici i ugradio i sada kada mo treba sonar samo ga povucem kada ne treba samo ga gurnem .... eto za 400 dinara odlicna sprava
to sam ranije kombinovao za LCD Monitor na cheu i pokazalo se odlicno ... a moze za mnoge druge razne stvari tipa mali bocni stocic koji mozete da koristite dok pecate ili nesto deseto...
IKA:
gde ga nađe za 400 din. jel kod kineza
Kapetan:
--- Citat: odisej 25, 07, 2011, 23:40:57 posle podne ---gde ga nađe za 400 din. jel kod kineza
--- Kraj citata ---
nije bre www.kimtec.rs
Kapetan:
iko nema vise ovog malog samo ovi veliki za 70 kila .... imas i rabat tu samo dodas pdv pa ako treba javi da ti pazarim posto mogu samo firme kod njih da kupuju ...
IKA:
pa imam i ja firmu, jes da je neuspešna al bar da troši zna.Jedino me prihodi malo zezaju al za rashode nebrinem
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju