Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Plovimo uzvodno....

<< < (9/10) > >>

LSI:
Na pomenutom Mačkovom sprudu, nekada davno, moji drugari i ja smo ludovali. A posle mnogo popijenog rizlinga em što smo žedj gasili pijući vodu iz Dunava (toliko je čista bila tada), em što mi je jedan drugar ispao iz čamca koji sam vozio. Srećom, lude i pijane Bog čuva, pa se ni nama ništa ružno nije dogodilo i od svega ostala je samo lepa uspomena na dane iz mladosti.

Sale, zaista vam je bilo lepo i pored malo lošijeg vremena. Verujem da će i vama to putovanje ostati u lepoj uspomeni.

budens72:
Svaka čast Sale  :good:

šteta što se nismo sreli, izgleda da baš tada nisam bio na vodi... kad si prolazio pored naše sojenice na 1249.km....

SALE NB:

--- Citat: budens72  31, 07, 2011, 22:41:50 posle podne ---Svaka čast Sale  :good:

šteta što se nismo sreli, izgleda da baš tada nisam bio na vodi... kad si prolazio pored naše sojenice na 1249.km....

--- Kraj citata ---

Da, prošli smo pored tvoje sojenice, ali nije bilo nikog. Tu noć smo prespavali malo iznad oznake za 1247.km., iza one "druge" male ade. Biće još prilika, dopao nam se taj predeo, pogotovo ona plaža na ostrvcetu na 1246.km.
Navratićemo mi opet! :drinks: :good:

budens72:
Baš šteta, od 15 proteklih dana 12 sam bio tamo... izgleda se baš pogodilo da jedan od tri dana kad nisam bio, vi prođete tuda... ali, naravno , biće dana.... imaš moj tel na forumu, pa kad sledeći put kreneš ovamo, javi se...  :good:

Kapetan:

--- Citat: LSI  30, 07, 2011, 17:46:56 posle podne ---Na pomenutom Mačkovom sprudu, nekada davno, moji drugari i ja smo ludovali. A posle mnogo popijenog rizlinga em što smo žedj gasili pijući vodu iz Dunava (toliko je čista bila tada)

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju