Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Udruzenje gradjana "Moja ladja"
zorter:
Posto nemamo vise more (zahvaljujuci tim istim politicarima), bar da nas ne sputavaju vec pomognu razvoj nautickog sporta.Skoro govorismo o subvencionisanim kreditima za kupovnu plovila, a oni odrase i za postojece.
deda:
--- Citat: Admiral 29, 04, 2009, 23:33:48 posle podne ---Zastita interesa svih dosadasnjin, sadasnjih i buducih korisnika srpskih reka i kanala.
Pravo da o sopstvenom trosku izradjujemo plovila, kupujemo plovila, nabavljamo plovila i motore iz inostranstva.
S obzirom da je nautika kod nas vise nego u poviju, INSISTIRATI da nas ne ubijaju taksama i porezima, vec da stimulisu sto veci broj plovila na rekama, samim tim i veci broj ljudi na vodi.
Iskoristiti iskustvo Vukova sa Dunava.
Apsolutno omasoviti akciju, povezati se i sa drugim eko organizacijama, cak i sa davaocima krvi.
Organizovati prvi masovni sastanak, na kome ce svi prisutni dobiti priliku da kazu cime mogu da pomognu celu ideju, a prema tome i da dobiju priliku da to i ostvare, bilo pojedinacno ili u okviru grupe.
Barba i Tyger da prosire temu na druge zainteresovane, a svako od nas da radi na daljim kontaktima.
Tako da pocnemo i sve da se pise.
P
--- Kraj citata ---
Tako treba Admirale!!!Bravo!! :good: :drinks:
Barba:
Evo kako sam i najavio, preliminarna verzija statuta je zavrsena. Molim Vas da je svi pazljivo procitate i ukazete na greske kao i da date svoje predloge o dopuni ili izmeni.
Drugi fajl je moj predlog ciljeva i aktivnosti (dopunjen sa dva admiralova predloga) za koji smatram da treba da bude siri. Takodje Vas molim da ga pazljivo procitate i date dopune.
broker975fx:
Bilo bi dobro samo da probamo da izbegnemo vrzino kolo Srpskog mentaliteta a to je da se nešto postavi, počne da se radi a zatim se isposvađamo i razbijemo na 5 različitih ekipa. To kažem zato što se sećam da se slično desilo jedno 2004 sa sajtom www.skijanje.rs Odličan sajt i još bolji forum sa koga je krenula relativno slična ideja udruženja pod nazivom skimanijaci (www.skimanijaci.com). Posle toga dolazi do osamostaljivanja ove organizacije sa matičnog sajta i pokretanje svog foruma a zatim naravno Srpski dolazi i do svađe i raskola i u njihovim redovima. Bez obzira na sve i jedan i drugi sajt preživeše i možda bi mogli videti da se povežemo i sa njima. Nautika i Ljubav prema planini ima zajedničku komponetu a to je priroda.
Inače pročitao sam Statut, meni možda malo smeta član 7 tačka 3 u kojoj se piše o nektivnosti člana (malo mi je to ne definisano, šta to znači neaktivan.) U redu mi je da takav član nemože biti u organima ali ne vidim razlog da nebude običan član. Inače kao okvir mi deluje uredu.
zorter:
Potpuno se slazem sa Iverkom, jedino bih dodao ovo. Proveri da li Republika Srbija ima zakon o udruzenju gradjana (a mislim da ima, negde sam sam ga skidao sa nekog sajta) a ne SFRJ koje vise nema, i za clanove bih dozvolio i maloletna lica (ili bar starije maloletnike - preko 15 god.) posto i njuh ima puno na rekama, a cini mi se da i oni imaju pravo polaganja za upravljanje camcima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju