E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

specifikacije za johnson 55 hp seahorse

<< < (2/3) > >>

SALE NB:

--- Citat: saso  17, 07, 2011, 19:32:10 posle podne ---Hvala Sale nb na odgovorima,e samo jos nesto....sto bi bilo ako se stavi motor sa dugom cizmom ? i kolika je otprilike potrosnja ovog motora...

--- Kraj citata ---

Pazi, možda ja i grešim u vezi dužine čizme. Najbolje izmeri zrcalnu dasku i motor.
Ako je čamac ipak predviđen za kratku čizmu, sa dugom čizmom ćeš izgubiti nešto snage motora, malo ćeš povećati potrošnju i imaćeš problem sa pristajanjem u plićacima.
Potrošnja? Računaj ti slobodno i sa 20 litara na sat na punom gasu, sve bolje od toga prihvati kao poklon!  :smile:

saso:
Probao sam i uzeo Johnsona,uradio neke male intervencije...ofarbao kapak i smenio instalaciju...trosi 16-17 pri punom gasu
SALE mislim da si bio u pravu,potrebna je izgleda kratka cizma,ali i ovako ide ko lud...jedino,posle nekoliko dana voznje poceo je pri punom gasu da malo trokira i gusi,,ali se opet opravio,rekli su mi da je mozda bombina...vozicu ga zasada (mozda godinu-dve) ali planiram uzeti 4 taktnu HONDU 60-75 ks...
ovo je bilo na brzaka,cim stignem prikacicu jos neke druge slike...
pozdrav,

SALE NB:
Super to sve izgleda! Bobinu ćeš već srediti!
Uživaj u plovidbi!

saso:
Evo jos nekoliko slika........ovde se moze videti kako stoji cizma...

Zoran Marinković:
 :good: :good:

Sve će se rešiti, samo strpljenja.... :drinks: :drinks:

Reci mi kad već koristiš dodatna krilca (ne znam neki drugi naziv....) iznad elise, kakav je i koliki značaj

odnosno kolika je razlika u vožnji i ponašanju čamca ... :pioneer:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju