E, ovako treba... > Plovila
big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?
zoki_ns:
Hvala vam puno na savetima. Zaista mi kao pocetniku puno pomazu.
Za sada sam najbliži kombinaciji aqua lux + honda 20 ks
Nadam se da taj motor nije težak za taj camac.
Razlog je sto imam psa koji treba lako da udje u camac. U pitanju je zlatni retriver i malo se plasi tog ulaska izlaska inace pa se bojim da bi joj taj spic smetao :)
To je glavni razlog koji je meni bitan. Moram jos razmotriti hunter al me taj spic malo zabrinjava :)
Camac necu koristiti za pecanje, bar ne neko ozbiljno vise za razonodu i uzivanje u dunavu i prirodi. Uglavnom ce biti 2 osobe na camcu za sada + pas. Naravno bice vise ljudi povremeno al ne toliko često.
Drivee:
Zoki
Svi su oni iste kilaze, 3-4kg gore ili dole ako su u istoj opremi. Suzuki ti je najlaksi ali kao sto sam rekao, tanak je jako, elisa kao papir, plastike puno.. da ne pricam da ces izgubiti mnogo vise novca kada budes hteo da ga menjas...
ajveks:
--- Citat: Drivee 05, 03, 2019, 08:35:58 pre podne ---Zoki
Svi su oni iste kilaze, 3-4kg gore ili dole ako su u istoj opremi. Suzuki ti je najlaksi ali kao sto sam rekao, tanak je jako, elisa kao papir, plastike puno.. da ne pricam da ces izgubiti mnogo vise novca kada budes hteo da ga menjas...
--- Kraj citata ---
Drivee sta mislis o Tohatsu motorima,kad sam mislio da su Suzuki i Tohatsu odmakli mislio sam na razvoj tehnoloski.Zna se da su Yamaha i Honda dokazani hvalitet.
Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока
budens72:
Ne bih poredio Hunter 535 i Aqua lux...ipak je blago "V" neuporedivo bolje od ravnog dna, naravno,opet stvar ukusa
ja imam Nelt 405 (4,5m) i Yamahu 15 4t, moje potrebe zadovoljava obzirom da imam brodić od 11m ovo mi dođe kao pomoćni čamac i čamac za kraće izlete
sta god da uzmeš nećeš pogrešiti ako sagledaš pre svega svoje realne potrebe
ajveks:
Treba uzeti u obzir i cenu ova dva camca.Aqua lux je jeftiniji 400eur i ako je gabaritno veci camac.
Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju