E, ovako treba... > Plovila
big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?
Misha D:
Odličan čamac, moj ima duplo dno, ne igra pod nogama na talasima.
Kod dogovora sa proizvodjačem doplatio sam za bolju gumu po obodu čamca (obična brzo strada na suncu pa ostavlja tragove na bokovima broda uz koje neopreznije prilaziš), trazio sam duplo jaču alku za vuču na pramcu jer su mi tu veliki otpori kada ga vučem po većoj košavi iza broda, ugradio mi je i kaljužnu komoru u zadnjem boksu,
a i veće rukohvate umesto bitvi.
zoki_ns:
Nisam razumeo bas najbolje ovo za kosavu i vucu :) ?
Inace meni se najvise svideo aqua lux a onda sam na nekom forumu pročitao neke lose stvari o camcu i vlasniku (samo pročitao da se odmah ogradim) pa me to malo pokolebalo.
Sto se tice yamahe na sajmu sam dobio informaciju da ne postoji motor od 20 ks sa elektricnim paljenjem (tj postoji al mora da bude preko volana komanda). Ne znam dal ua hondu vazi isto. Moram se raspitati
Sto se tice duplog dna valjda svaki aqua lux ima duplo dno?
Voleo bih da vidim i taj camac uzivo negde u svakom slučaju
Misha D:
kada je jaka košava ja i tada plovim i vučem ga iza moga broda, treba tada videti šta se tada dešava i koliko se pomoćni čamac propinje pozadi, a kada dodjem najzad u marinu kanap kojim sam ga vukao bude ukrućen kao neki štap.
Kada bi se otkinuo na tom vetru i talasima ne bih baš lako mogao da ga stignem i prihvatim.
Na dno sam stavio gumirani itison koji ublažuje zvuk ispuštenog olova i slično, tj. ne plašim tako smuđeve ili šarane koje ponekada upecam na samo nekoliko metara od čamca.
Kada se na itisonu sakupi pesak od blatnjavih patika (koristim ga do kasne jeseni), gomila lišća ili prosutog kukuruza, vrlo brzo to istresem preko ivice čamca.
p.s. svako ima svoje mišljenje o svom čamcu ali ono ponekada nije odraz realnog stanja nego nekih sporednih okolnosti, a Sakule ti nije daleko, proizvodjač uvek ima nekoliko prodatih-završenih čamaca u dvorištu koji čekaju konačnu isplatu i isporuku, pa ovo lepo vreme iskoristi.
ajveks:
--- Citat: zoki_ns 04, 03, 2019, 17:50:50 posle podne ---Nisam razumeo bas najbolje ovo za kosavu i vucu :) ?
Inace meni se najvise svideo aqua lux a onda sam na nekom forumu pročitao neke lose stvari o camcu i vlasniku (samo pročitao da se odmah ogradim) pa me to malo pokolebalo.
Sto se tice yamahe na sajmu sam dobio informaciju da ne postoji motor od 20 ks sa elektricnim paljenjem (tj postoji al mora da bude preko volana komanda). Ne znam dal ua hondu vazi isto. Moram se raspitati
Sto se tice duplog dna valjda svaki aqua lux ima duplo dno?
Voleo bih da vidim i taj camac uzivo negde u svakom slučaju
--- Kraj citata ---
To vam je najbolje da pogledate camac uzivo,ako ljudi iz iskustva koji ga imaju kao misha kazu da je cvrst i da mu neigra dno nema razlog da ga neuzmete u razmatranje.Ranije su se ljudi zalili na hvalitet izrade dok su perfomanse bolje nego kod slicnih camaca.Meni izgledaju poprilicno lepo i hvalitetno.
Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока
budens72:
--- Citat: zoki_ns 04, 03, 2019, 13:26:37 posle podne ---
1. Big foot + honda 20 ks. 2400 + 3350 eur
2 Hunter 535 + yamaha 20 ks. 1800 + 3000 eur
3. Tandem 535 + Tohacu 20 ks 1450 + 2750 eur
--- Kraj citata ---
Opcija br 2 po meni najbolja....stvar ukusa
ali Hanter 535 sa 30 ks ide fenomenalno... 20ks ekonomična opcija
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana