E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (15/29) > >>

petar_kozic:
Pa ništa, čamac je nov nije polovan, kako da objasnim ?!

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

ajveks:

--- Citat: petar_kozic  26, 02, 2019, 16:58:46 posle podne ---Pa ništa, čamac je nov nije polovan, kako da objasnim ?!

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Znaci stari je ali je nov nije polovan

Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока

Drivee:
Nov Tajmen je u stvari Musky 17. Covek je radio Tajmena, odvojio se i radi sada posebno. 1400 eura, drugar kupio jesenas, prezadovoljan.

https://www.kupujemprodajem.com//Plovni-objekti/-amci/Musky-17-Novo-34246811-oglas.htm

Pogledaj, izgleda znimljivo..

Sto se tice Tajmena, isti je camac, samo ima vise plastike jer su prvi bili lagani i glindzavi. E sada, upravo ta lakoca im je davala prednost i mogao je da leti sa 15ks, sada ovaj nov, sa 15ks..ne ne nije to to..

zoki_ns:
Ja sam naleteo na ovu ponudu
Mozda je cena malo jaca, s obzirom da nov ovakav camac kosta 1400 eur ...
E sada zavisi u kakvomm je stanju motor ...

https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/-amci/Camac-sa-Hondom-25-ks-2017-god-61185312-oglas.htm

LSI:
Зоки, мотор Хонда 25 КС на тржишту половних мотора кошта између 1.800 и 2.000 (новије, у веома добром стању) евра.

Рекао бих да је у том случају, овај чамац претерано скуп.

Много је власника чамаца типа Бигфут или Примус, Аквалукс... Сви су они мање или више веома сличних карактеристика (дужина, ширини, дубина, облик корита) али се разликују по ценама.
Оно на шта бих указао јесте да су ти чамци широки око 1,40 м, што ја сматрам узаним и обично су негде око 5-5,25 м дугачки.

На сајму сам видео чамац Хантер 575, који је дугачак 5,75 м и широк 1,75 м - то ја зовем "правим" чамцем! Без неке додатне опреме, тај чамац кошта око 2.500 евра (молим да проверите) а са мотором од 15 КС на сајму, с централном конзолом, јастуцима, оградицама... кошта 5.000 евра.

Све ово сам написао да бисте се замислили шта заиста желите и колико сте спремни да уложите у своје задовољство.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju