E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (13/29) > >>

nikokans:

--- Citat: LSI  26, 02, 2019, 10:45:48 pre podne ---Сто наутичара - сто различитих мишљења о томе који чамац је најбољи.
И сви су у праву - јер свако зна шта је њему најбоље (чак и кад не зна!).

Ја сам имао чамац од алуминијума, па сам га продао и купио пластични.
И мада мислим да су чамци од алуминијума сјајни, ја уживам на мом пластиканеру.

Од чамаца који су до сад поменути у овој теми, мој чамац је нешто мало дужи и нешто мало шири. То је разлог зашто га ја волим и зашто се на Дунаву у њему осећам пријатно и сигурно. Лепо лежи на води и стабилан је, не нагиње се нешто нарочито док се крећем по чамцу.

Произвођач тих чамаца је фирма https://www.pannonboats.rs/.

А на слици се види како је изгледао мој чамац у тренутку поласка на десетодневну регату пре две године (пластична церада мало ружи изгледа али стављена је због очекиваног кишног времена - показало се да сам био у праву јер смо имали пар дана кише, тако да је церада обавила посао и заштитила и чамац и шатор у ком сам спавао у предњем делу чамца, што се види на другој слици).

На крају, пошто "сваки Цига свога коња хвали", све погледајте, добро размислите и сами изаберите.

--- Kraj citata ---

LSI Hvala!. Lep ti je camac, koliko sam video penta Hondica 25, ako se nevaram.

Slazem se sa tobom potpunosti, a i u pravu su svi sa ovog foruma. Svako se oseca najbolje u svom obliku i tipu camca.

Ne znam sta bih vas jos pametno pitao, ali sklopio sam negde sliku i sigurno čamac od plastike (ovim ne zelim da omalovazim nauticare koji imaju camce od aluminijuma i drugih materijala, misli da su ti camci isto vrhunski), dobio sam ponudu za novi Tajmen 1.500 eura osnovni model  (rok izrade kraj maja, kaze gazda da rade dosta za HR i da ne mogu stići proizvesti koliko im se traži) ili Aqua Lux 1.450 eura  osnovni model (ima na stanju i nudi u beloj, dve sive i kombinovanoj). Otici cu do Stevana u Sakule i Nautice Plast, pustiti da se krčka u glavi i valjda če se nesto skrckati. Ostaje mi petnu da nadjem 9.9 ili 15ks 2T i onda krece uzitak uz pomesani miris dvotaktora i Dunava.  j1 j1

Hvala svima na misljenju, kad se odlucim i kupim, pisem i stavljam sliku  jh

alexdja:
@nikokans

Nemojte žuriti sa naručivanjem bar još nedelju dana...

Od petka do utorka je sajam nautike u BG, svi ozbiljniji domaći proizvođači plastičnih čamaca će izlagati...

Tu budu uvek prisutni lično vlasnici (konstruktori) gde se može sa njima u razgovoru razmotriti svaka solucija...  hi

ajveks:
@nikokans

Kako izgleda taj novi tajmen.

Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока

nikokans:

--- Citat: alexdja  26, 02, 2019, 14:35:04 posle podne ---@nikokans

Nemojte žuriti sa naručivanjem bar još nedelju dana...

Od petka do utorka je sajam nautike u BG, svi ozbiljniji domaći proizvođači plastičnih čamaca će izlagati...

Tu budu uvek prisutni lično vlasnici (konstruktori) gde se može sa njima u razgovoru razmotriti svaka solucija...  hi

--- Kraj citata ---

Alex hvala, znam da je sada sajam nautik u bg, necu danas prelomiti i porucivat, obavezno ga posecujem. Izneo sam moj izbor za plasticne camce i informaciju koju sam ja dobio od proizvođača koliko kostaju, to ne znaci ako na sajmu naletim na nesto slicno a povoljnije da to necu uzeti u obzir.  hvauWJRFKLADSHF 

nikokans:

--- Citat: ajveks  26, 02, 2019, 14:46:03 posle podne ---@nikokans

Kako izgleda taj novi tajmen.

Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока

--- Kraj citata ---

Video sam ga samo na slikama, a izgleda mi isto kao i stari ili se meni tako cini. Nestizem od posla da odem do coveka i ako sam iz NS. Videcu ga u petak ili na sajmu u nedelju pa cu postaviti slike, posto sam pocetnik ostavicu da iskusniji nauticari kazu svoje misljenje.  thumbup 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju