E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (11/29) > >>

nikokans:
Zdravo Drivee,
Hvala na odgovoru.
Iskreno nisam razmisljao o Al-u camcima. Metalni ili Alu camci odzvanja, malo ostrije ivice... Vozio sam se u metalnim camcima, nisam nesto odusevljen njima, vise mi nekako lezi plastitčan.  25648

ajveks:

--- Citat: nikokans  25, 02, 2019, 14:36:18 posle podne ---Pozdrav, procitao sam ovu temu od korica do korica, vise puta, jer i mene ceka kupovina jednog od pomenutih, mislim da cu izbacujem tri princeze samo zbog cene, dok aqua lux je izbuo na prvo mesto. Hteo sam da vas pitam da li ima neko iskustvo sa Tandemom 535, proizvodnja iz Backe Palanke.

Ima jedno pitanje za iskusnije, da li se jos uvek stavlja pur-pena u duplo dono kao pojacnje ili vise ne, i dali znate ko ih od prozvođača stavlja. Posto sam dobio informaciju da nije dobra, jer prilikom kondenzacije pur-pena upija vodu itd. ili sam dobio pogresnu informaciju.

--- Kraj citata ---
Tandem ti je uzi camac od primusa i aqua lux-a on je vise u klasi tajmena stim sto mislim da tajmen bolji od pomenutog,dok primus i aqua lux izgledaju lepse i dovrsenije stim i veci i siri.Liman od alunautike sto ti ga je sponenuo drivee je isto dobar camac,nekako mi je u klasi primus 16 po dimenzijama.Sve stvar ukusa i potreba

Послато са LG-H840 уз помоћ Тапатока

DuleN:
nikokans,
Ima metalnih i metalnih, alu i alu ...
Nikada ne bih poredio plasticni camac sa pismeno uradjenim alu camcem....

petar_kozic:
Alu čamac je za mene vrh pa sve ostalo i to u Alu nautici kod Saleta.
Od plastičnih na prvom mestu Tajmen jer je najkvalitetnije urađen od svih plastikanera drugih kod nas, što se može i pročitati na ostalim forumima.
Ja koliko znam poslednji plastični u koji je ubacivana pena u duplo dno je bio Elan 401 i poučeni lošim iskustvom ostali to nisu radili. Mada i ta pena počne da upija posle 20 godina, a ne odmah.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

MiletaStamat:
Bilo je i ranije nedoumica članova foruma šta kupiti. Većinu smo uputili na firmu ALUNAUTIKA iz Ugrinovaca, Kad su videli šta se i kako tamo radi nisu se više dvoumili, naručili alu. čamac i sada samo uživaju na vodi.

AluNautika
PROIZVODNJA ALUMINIJUMSKIH ČAMACA
Školska 137 :: Ugrinovci - Zemun
065.84.08.555 :: prodaja@alunautika.rs

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju