E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (10/29) > >>

budens72:
Ja iznosim moje mišljenje iz svog iskustva sa svim tim čamcima, aqua lux nisam probao... a ove druge naše novosadske sve do jednog i to sa motorima u rasponu od 4 do 40 ks, neke sam među prvima testirao...  ali kažem, to je moje lično mišljenje na osnovu "maltretiranja" čamaca do granica ispadanja iz istog

budens72:
Inače Primus je odličan čamac,odlična završna obrada...ali,po meni ima manu koju sam izneo..znam ih koji su ispadali iz njega a lično nisam ispao ali bilo je blizu...za normalne ljude koji se ne zezaju previše nema opasnosti,kao ni sa bilo kojim drugim čamcem

ajveks:
Meni najvise smeta na camcima zavrsna obrada ili kad radi duplo dno kao nekada na premix camcima.Hvala bogu na ovom neltu je kao beton cvrsto.
Znam da je kod tri princeze i big foot-a hvalitet vrhunski,u drigima se nisam vozio.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

nikokans:
Pozdrav, procitao sam ovu temu od korica do korica, vise puta, jer i mene ceka kupovina jednog od pomenutih, mislim da cu izbacujem tri princeze samo zbog cene, dok aqua lux je izbuo na prvo mesto. Hteo sam da vas pitam da li ima neko iskustvo sa Tandemom 535, proizvodnja iz Backe Palanke.

Ima jedno pitanje za iskusnije, da li se jos uvek stavlja pur-pena u duplo dono kao pojacnje ili vise ne, i dali znate ko ih od prozvođača stavlja. Posto sam dobio informaciju da nije dobra, jer prilikom kondenzacije pur-pena upija vodu itd. ili sam dobio pogresnu informaciju.

Drivee:
Koliko znam, duplo dno treba da je prazno, sto se tice purpene, da, upija vodu. Sto se tice camca, koliko plastike toliko i para. Nema tu mnogo pameti. U svakom slucaju, kada se kupuje camac, nov, ti biras kakav ce biti.

Nebih sada da te zbunim ali, da li si razmisljao o ALU camcu? Za slicne pare dobije ALU, nemas odrzavanje, bas te briga da li je na kamenu, nema krpljenja, nema farbanja a lagan kao plastika....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju