E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (9/29) > >>

broker975fx:

--- Citat: ajveks  19, 03, 2016, 12:01:45 posle podne ---Evo i primusa u akciji  jh:

--- Kraj citata ---

Meni tu od pocetka se cini da nesto nije uredu sa trimom a i kapetan je verovatno tvrd ko drvo kad nije barem malo uradio balans i pomerio teziste. Po ovome sta je ona devojka radila AQ trebalo bi da je katapultirana samo tako. Doduse vidi se da se ona fino namesta a i imala je baticu na pramcu

joshica:
Kakvo vam je misljenje za komandera?

Sent from my iPhone using Tapatalk

broker975fx:
Mislim da nisu za poredjenje,tj da su u pitanju sasvim druge klase camaca,eventualno da se poredi sa big futom koji voli jace motore

ajveks:
Zato ja sa svojim neltom 405  nista iznad 5 konja i nemam sanse da se prevrnem inace ja nemislim da je commander los camac,cak naprotiv mislim da je stabilan i mnogo prostraniji od svih navedenih camaca sto mu i dimenzije govore.Jedino sto na njega nista ispod 40ks.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

vepar:

--- Citat: budens72  17, 03, 2016, 06:54:00 pre podne ---Aha.... Tri princeze...  voleo bih da vidim ko može da ga smota pod punim gasom sa motorom 25-30 ks a da pritom ostane u čamcu...
o commanderu neću ni da pričam, čist promašaj...nezgrapno velik čamac sa ravnim dnom...

--- Kraj citata ---
Ovo je prvi put da cujem da neko ima ovakvo misljenje o primusu a narocito o commanderu. I smatram da nije zasnovano na iskustvu sa ovim camcima vec na nekim subjektivnim licnim stavovima. I dalje tvrdim da su to vrhunski camci!

Inace jedina mana commandera je sto mu je dodatak sa konzolama nitovan za korito i ranije dokle ih je jos Mladja radio (pre 5- godina) stavljao je male nitne koje su htele da popucaju ako se camac vozi sa 25 ksili vise i ako se ne stedi na talasima. Meni je besplatno kroz tri godine upotrebe zamenio te nitne vecim i od tada nemam problema...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju