E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (6/29) > >>

maverick:
Tajmen je najbrzi čamac, a 17 glisira s 15 ks isto kao i tajmen,....nesto veci izrazeni kontrašvanc kod primusa ima nekakv limit brzine, jer sve nekako veci motori pritišću prednji kraj.....17 i tajmen su slični pecaroski čamci s tim sto netko gore napomeno...razlika u zavrsnoj obradi postoji....oba kvalitetna i imaju svoju namjenu  thumbup

Gervasius T.:
Ja sam takođe od skora kupio Aqua Lux, i mogu reći da je Stefan iz Sakula ok lik, korektno je uradio čamac. Sam čamac deluje čvrsto, ima dosta prostora za opremu u prednjoj pregradi, zadnjoj... Jedino što ne stavlja antialgin, to ću ja staviti prvom prilikom...

broker975fx:

--- Citat: Gervasius T.  24, 07, 2015, 11:12:50 pre podne ---Ja sam takođe od skora kupio Aqua Lux, i mogu reći da je Stefan iz Sakula ok lik, korektno je uradio čamac. Sam čamac deluje čvrsto, ima dosta prostora za opremu u prednjoj pregradi, zadnjoj... Jedino što ne stavlja antialgin, to ću ja staviti prvom prilikom...

--- Kraj citata ---

Ma stavlja, ja sam mu doneo svoj, priprema i nanos 50 eur.
Dobar je Stefan zaista i stvarno zasluzuje vecu paznju

Zlajo kula:
Pozdrav svima,
Bio sam u velikoj dilemi koji čamac da kupim,i odluka je pala na Aqua lux(slučajno) i Hondu 25 4t.Od tajmena sam odustao odmah(najbrži ali nestabilan,lično probao sa Tohatsu 30).Ostale čamce nisam probao pa neću da ih komentarišem.Sa aqua luxom sam prezadovoljan,extra stabilan,završna obrada odlična,brzina sa hondom 25 i elisom 9 9/10 x 13 uzvodno oko  40 km/h , nizvodno 47 km/h (dva čoveka po 90 kg ,mereno GPS-om pri dosta visokom dunavu).Ako neko razmišlja o ovakvom čamcu,može da dodje kod mene i proba  25648...pozzz

budens72:
Dobro došao

Samo da se razumemo, Tajmen ni slučajno nije nestabilan čamac...  Ne mogu se porediti čamci različitih dimenzija, normalno je da je veći čamac i stabilniji... Ja sam vozio Tajmena sa svim motorima od 4-40 ks i za svoju veličinu to je izuzetno stabilan čamac

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju