E, ovako treba... > Plovila
big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?
atymen:
ovde svi hvale tajmena..daleko od toga da je on los camac..ali juce sam ga video i uzivo stajao je pored Primusa17..i moram priznati..ipak se vidi onih 300-400evra razlike u korist u Primusa..malo je i siri..i zavrsna obrada mu je bolja...jednostavno deluje puno ozbiljnije...nisam volzio nijedan od njih,tako da na tu temu ne mogu nista da kazem,ali na oko....u svakom slucaju stvar ukusa..sigurnu su ti camci svi kvalitetni..
toske66:
Da odgovorim na pitanja koja je postavio atymen. Camac se pravi u Sakulama prvo dvoriste do radionice gde se prave Narvali i bigfutovi. Cekao sam camac 10 dana a video sam ih u zelenoj sivoj i beloj boji mada oni kazu da moze da se poruci boja. od opreme ima sve sem rukohvata i bitvi jer to je stvar ukusa .Neko hoce duze a neko voli plasticne ili drvene rukohvate i bitve.A sto se tice Tajmena kod mene u marini ih dva komada i vlasnici ih hvale ali pored moga camca ipak izgledaju preskromno iako su skuplji. :drinks:
atymen:
hvala na odgovoru...i ja sam taj camac video na slikama u beloj i sivoj boji..mislim dosad na slikama..beli mi je najlepsi..ali mozda je sivi prakticniji zbog odrzavanja..sto se opreme tice..meni trebaju samo cetiri bitve..i ona kotunjaca na pramac za konopac,ako se to tako zove.. drago mi je da delimo isto misljenje da je tajmen malo skromniji camac,ako se uporedi sa Primusom..ili sa Big foot-om..pa i sa Aqua luxom..koji je po meni kopija Primus 17.. moram otici do te Sekule..samo jos da pronadjem,gde se on nalazi..:-)) ja sam mislio da se big foot pravi u Futogu...
budens72:
Big foot se pravi u Futogu :good:
toske66:
Jeste Bigfoot u Futogu ,ali sam se ja licno uverio da se u Sakulama u kalupima nalaze nekoliko komada koji posle idu za Futog.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju