E, ovako treba... > Plovila

big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?

<< < (26/29) > >>

Drivee:
Nikako big foot zbog jacine tvog motora. Ima to sve da ide, dobar je BF ali moracs non stop da vozis sa 80% gasa ili 100%, ima da te pojede potrosnja. Sto manji camac uzmi, da je vozis na pola gasa i to ce ti biti odlicno. Cak sta vise, ja bih za tu kombinaciju Tajmena ili Musky kako li se vec zove.
Nisam siguran koliko je tezak nelt.. ako je laksi od BF, onda nelt..

Cacciatore:
Zahvaljujući poslovnosti gospodina koji pravi Aqualux ja kupio Bigfoota...
Zvao ga par dana da bi mi dao adresu na koju mogu da dodjem da pogledam i u krajnjem slučaju kupim čamac ali dotični verovatno nema vremena da se javi... Tako da mi je dosta olakšao izbor, kad preuzmem čamac otvaram temu i kačim slike.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

ajveks:

--- Citat: Cacciatore  16, 03, 2021, 15:54:30 posle podne ---Zahvaljujući poslovnosti gospodina koji pravi Aqualux ja kupio Bigfoota...
Zvao ga par dana da bi mi dao adresu na koju mogu da dodjem da pogledam i u krajnjem slučaju kupim čamac ali dotični verovatno nema vremena da se javi... Tako da mi je dosta olakšao izbor, kad preuzmem čamac otvaram temu i kačim slike.

--- Kraj citata ---
Ko zna zasto je to dobro.

Sent from my RMX2002 using Tapatalk

IFranc:
I ja pre kupovine Aqua Luxa čuo sve najgore o dotičnom, ljudi me odvratili bukvalno, uzeo Tajmena

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Kabe:

--- Citat: Cacciatore  16, 03, 2021, 15:54:30 posle podne ---Zahvaljujući poslovnosti gospodina koji pravi Aqualux ja kupio Bigfoota...

--- Kraj citata ---

Ne znam na koji broj si kontaktirao lika, ali moj drug je bez ikakvih problema dobio čoveka, dogovarao i poručio čamac koji stiže u maju mesecu.

Cene su kako sam video "porasle".

--- Citat: IFranc  16, 03, 2021, 16:40:59 posle podne ---I ja pre kupovine Aqua Luxa čuo sve najgore o dotičnom, ljudi me odvratili bukvalno, uzeo Tajmena

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

--- Kraj citata ---

Šta su ti "rekli ljudi"? Iznesi ovde argumente i informacije iz prve ruke transparetno kako bi drugi znali šta mogu da očekuju.

Informacije "rekla-kazala" nikome ne pašu. Ni kupcima, a ni prodavcima.

Forum služi tome da se iznesu jasne i precizne stvari i lično iskustvo članova koliko god je to moguće.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju