E, ovako treba... > Plovila
big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?
Cacciatore:
Kakva je kod tebe čizma na Yamahi, zvao sam drugara sto ima Big foota i kaže da je za njega neophodna duga osovina.
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
broker975fx:
Kod mene je duga ali imam adapter pa stoji ko kratka na Aq.
ajveks:
--- Citat: Cacciatore 20, 02, 2021, 11:51:54 pre podne ---Kakva je kod tebe čizma na Yamahi, zvao sam drugara sto ima Big foota i kaže da je za njega neophodna duga osovina.
--- Kraj citata ---
Big foot moze da se naruci i sa kratkom osovinom.Ako hoces ozbiljniji camac biraj izmedju Big Foot-a i Tarpon 535.Mada ti je Nelt 506s istih dimenzija kao BF.Nelt bolje ide sa manjim motorima,a Big Foot ima prednosti samo ako stavjas motor jaci od 30ks.Sa motorom od 40-50ks Big Foot najbolje ide i podnosi te motore
Sent from my RMX2002 using Tapatalk
Cacciatore:
Otići cu da pogledam taj novi Nelt. Stari model sam vozio, moj motor je i stajao na njemu tako da znam u principu sta je. Čamac mi se jako svidja i nosi ga motor odlično jedino što mu je kapa kratka a moje saputnice vole da se sunčaju dok se vozimo i onda je malko nezgodno... Najbolje koliko sam video za to ima Tarpon, ali moram otići da ga pogledam uživo.
Iščitao sam ovu temu i jos par tema od početka do kraja par puta i tek sada sam neodlučan...
ajveks:
--- Citat: Cacciatore 20, 02, 2021, 15:38:33 posle podne ---Otići cu da pogledam taj novi Nelt. Stari model sam vozio, moj motor je i stajao na njemu tako da znam u principu sta je. Čamac mi se jako svidja i nosi ga motor odlično jedino što mu je kapa kratka a moje saputnice vole da se sunčaju dok se vozimo i onda je malko nezgodno... Najbolje koliko sam video za to ima Tarpon, ali moram otići da ga pogledam uživo.
Iščitao sam ovu temu i jos par tema od početka do kraja par puta i tek sada sam neodlučan...
--- Kraj citata ---
Ovo je nov model,ali najbolje da se sve vidi uzivo.
Sent from my RMX2002 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju