E, ovako treba... > Plovila
big foot ili primus lux..ili nesto drugo..?
LSI:
Преводио сам недавно један серијал о пецању у Аустралији, неких 90 епизода.
Кроз епизоде, видео сам на много њихових чамаца те моторе Сузуки.
Била је и једна емисија у којој су их баш хвалили.
Изгледа да су то сасвим добри мотори, поуздани и не тако велики потрошачи.
Оно због чега су код нас људи сумњичави јесте то што их нема нарочито много и што нема нека позната фирма која се бави одржавањем.
Мислим да је то главни разлог зашто се људи двоуме око њих.
Много је лакше купити јамаху или хонду за које има и резервних делова и више сервисера.
Мислим да ће се и то временом променити.
Drivee:
LSI
To se vec promenulo. Delova ima, uvoznici su tu i ovlasceni serviseri koji skidaju kozu sa ledja bio to Honda ili Suzuki. Poenta je da je nov Suzuki 4T tanak i ni blizu Yamaha i Honda.
Cacciatore:
Drugari da ne počinjem novu temu, ali treba mi vaša pomoć. Imam 2t Yamahu od 20ks i u narednih mesec dana planiram kupovinu čamca. Ozbiljno se dvoumim izmedju Aqua Luxa koji košta 1650e i Big Foota koji je 2200. Da li je stvarno toliko bolji i vredi li ta razlika. Bila mi je i opcija ovaj novi model Nelta koji je oko 2000 ali mi nekako nije odgovarala prednja kapa za sunčanje moje lepše polovine dok se vozamo.
Šta vi mislite sta mi je činiti?
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
ajveks:
--- Citat: Cacciatore 19, 02, 2021, 16:22:13 posle podne ---Drugari da ne počinjem novu temu, ali treba mi vaša pomoć. Imam 2t Yamahu od 20ks i u narednih mesec dana planiram kupovinu čamca. Ozbiljno se dvoumim izmedju Aqua Luxa koji košta 1650e i Big Foota koji je 2200. Da li je stvarno toliko bolji i vredi li ta razlika. Bila mi je i opcija ovaj novi model Nelta koji je oko 2000 ali mi nekako nije odgovarala prednja kapa za sunčanje moje lepše polovine dok se vozamo.
Šta vi mislite sta mi je činiti?
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
--- Kraj citata ---
Ima i Nelt 506 specijal sa lepom platformom za suncanje,Big Foot dobar ali nista ispod 25-30ks.Aqua lux ok ali je mozda Nelt 506s najbolji sa tim motorom.Imas i Tarpon 535 isto lep camac
Sent from my RMX2002 using Tapatalk
broker975fx:
Imam Aqua lux bas sa tim motorom uparenim, y20 dvotakna. Ide ko zmaj sa njim i ja sam bas zadovoljan. Big foot je ipak druga klasa camca u smislu barem dva stepenika iznad aq luxa ali zaista trazi veci motor da bi isao normalno. E sada na tebi je da odlucis ali ja licno bih pre isao na BF ako je namena da bude osnovno plovilo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju