Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima novi clan Maki
maki69:
Pozdrav Marke,videli smo se kod Mike prisao sam ti a ti si pravio drzace za case od spera pa sam ti pohvalio rad.Kod reflektora si preko puta Draze.Stavicu svoju sliku za prepoznavanje.Crveni karanfil
marke:
Hvala, tako sam i mislio ali reko da se ne zaletim ka nekom drugom, Gde si Maki - blam, OK nadam se da ce3mo za 1 Maj da se vidimo bicu na vodi i napunicu bar casama i flasom necega pa da secemo vrpcu i otvorimo ga.
Kapetan:
onda 1 maja dobijate zastavice :)
maki69:
Hvala kapetane ako slucajno nebudem za 1 maj na vodi daj zastavicu Marke tu,jer ja sam ti profesionalni muzicar pa mozda u najavi imam neku svirku.Klavijaturista sa aranzerom i harmoniku sviram 20godina.
Kapetan:
--- Citat: maki69 29, 04, 2009, 15:22:00 posle podne ---Hvala kapetane ako slucajno nebudem za 1 maj na vodi daj zastavicu Marke tu,jer ja sam ti profesionalni muzicar pa mozda u najavi imam neku svirku.Klavijaturista sa aranzerom i harmoniku sviram 20godina.
--- Kraj citata ---
dogovoreno :drinks: ali ne znam da li se isplati da ti dajem preko Marketa , kome on da zastavicu taj upadne u Dunav pa sad vidi... :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju