E, ovako treba... > Plovila
Kupio bih ocuvanu Pasaru T/P 500 sa motorom
strajo81:
Dragi svi,
Ja sam Strahinja, novi sam na forumu i vec neko vreme trazim da kupim pasaricu.
Ono sto postoji po oglasima (ne previse njih u ponudi) je ili prodato ili daleko precenjeno.
Ukoliko znate da neko prodaje lepu pasaricu, pomozite.
Ljubitelj sam vode, potrebna je kumu i meni da uzivamo, a zaljubio sam se u camce, jer ujak vozi dalmatinku...tu je sve pocelo :)
hvala unapred svima.
budens72:
Dobro došao :drinks:
dale:
ima kod mene u marini ada ciganija prodaje se sredjena pasara mislim da je sa motorom bez nadogradnje ne znam cenu, mozda sutra budem isao pa cu se raspitati, a ima i par njih u ne bas sjajnom stanju isto u marini na prodaju
dale:
jos da dodam posto sam i ja vlasnik male pasare, ako je sredjivana ona je na ceni, a ako je zapustena onda je razumna cena za plovilo staro oko 30 godina. kad se sredi i dovede u red ne dodje bas na tu cufru koja stoji na oglasima za sredjene pasare. ja sam moju kupio u losem stanju za male pare i sredio je da valja, pa imam kalkulaciju, i radio sam je za sebe sa kvalitetnim komponentama
strajo81:
--- Citat: dale 04, 07, 2011, 23:14:25 posle podne ---ima kod mene u marini ada ciganija prodaje se sredjena pasara mislim da je sa motorom bez nadogradnje ne znam cenu, mozda sutra budem isao pa cu se raspitati, a ima i par njih u ne bas sjajnom stanju isto u marini na prodaju
--- Kraj citata ---
Dale, hvala puno, ukoliko se setis da pitas za telefon, bio bih zahvalan.
Moj problem je kada ljudi male pasare (u koje je nesumnjivo ulozeno dosta ljubavi i para) cene 4/5 hiljada evra.
pre par dana se pojavila jedna cija je cena 4200 evra ?!
hvala unapred na pomoci, a svakako cu te pitati za savet kada krene sredjivanje:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju