Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Ukraden Johnson

<< < (6/7) > >>

mladjo:
Dobro jutro g.Lazo.pravne drzave vec dugo nema i dugo je jos nece biti pa prema tome sam svoj majstor

njegos68:
 Drago mi je sto je motor pronadjen i sve zavrseno kako treba  k5  114 Mada zavisi i na kakvog lopova naidjes...batina ima 2 kraja tako da je i Laza pomalo u pravu,ali samo malo..   hi Ima jedna stara prica kad su turci putovali kroy nase krajeve... i jedan od njih zedan sidje u potok da se napije vode...u potoku naidje na hajduka i pocne da vice,,Uhvatio sam hajduka! ..Pa dovedi ga ovamo vele turci odozgo sa puta...Ali nece da dodje kaze turcin iz potoka...Pa ti ga onda pusti kazu odozgo... Ma pustio bih ja njega ali nece on mene.... Neznam yasto sam ovo napisao,ali nemoze da skodi...

ajveks:
Da nisam vam rekao za policiju  6589 ja sam se krstio.Kazu meni moram ja da teretim lopova da bi mu oni pravno naudili ja im se zahvalio,jos kad bi mogao i svima njima da zaradim platu  jh.A i nije mi bitno ja sam sebe obestetio  kgk

srsa:
Ту ми сад нешто није јасно. Ако си, након крађе мотора, пријавио полицији, они су били дужни да "узму" кривичну пријаву против НН лица на записник (не верујем да су извршили увиђај), вероватно за кривично дело Ташка крађа или евентуално крађа. Сада када си пронашао крадени мотор и извршиоца, на полицији је сад једноставнији део посла, у договору са тужилаштвом да саслуша извршиоца, изда одговарајуће потврде (о одузимању и враћању предметног мотора),  напише кривичну пријаву против тог извршиоца и са истом га приведе истражном судији или је проследи редовним путем. А ти ћеш теретити тог магарца у изјави коју ћеш дати ако те и када те истражни судија позове, и евентуално на суђењу код судије која ће водити процес.   И то је то.   loock8

ajveks:
Srso jeste tako da su ga oni nasli,ali posto sam ga ja nasao treba da se vucaram po sudovima i da dokazujem da mi je on ukrao motor.Oni su u fazonu naso si motor odlicno  upavusi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju