E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
brodomonter:
Jos samo ovo:
-Ja ne hvalim sebe(ja sam zrno peska u moru),ja hvalim svoju robu,jer hocu da je prodam,od toga zivim,iskljucivo,A ROBA MI JE DOBRA!
brodomonter:
Zaboravio sam Branka Djeninog sina iz M.Mitrovice,odlican majstor i voli svoj posao,vidi se po njegovom radu.Izvinjavam se i Branku i drugima koje sam ovde izostavio.Govorio sam samo o graditelima u celiku,o tome mogu da sudim.
staribanovci:
--- Citat ---Jos samo ovo:
-Ja ne hvalim sebe(ja sam zrno peska u moru),ja hvalim svoju robu,jer hocu da je prodam,od toga zivim,iskljucivo,A ROBA MI JE DOBRA!
--- Kraj citata ---
Batice,jesi li zavrsio?Ovo vec boli.(nisam najpametniji na svetu,ali ne poznajem nikog pametnijeg i lepseg od mene)
Профа:
--- Citat: brodomonter 24, 09, 2010, 11:53:33 pre podne ---...Dragi Vasic,pre svih.
...2-3 montera iz Mac.Mitrovice ..Njihov rad je motorna jahta, kopija savrsena LINSSEN-a od,mislim 12 m,video sam je kod Zeke,kod Stenke.Svetlo zelena
Radi dobro ing Zlatko Spehar i kolega mu Branko,jahta je bila u Staroj Centrali,nisam video lepsu motornu jahtu u zivotu!Ni uzivo,niti na internetu.Korito obla forma,pa dizajn prelep,originalan.U fazonu je Atlantika BR,st
... Dragan Vasiljkovic iz Smedereva,onaj camac lomljene forme,crveni sto je isto ovde prikazan je bas profesionalno uradjen,i projekat i rad.
...Kalmar Jozef-Sole iz Titela,ima jedan njegov brod u Slankamenu,vrlo profesionalno uradjen,odmah se vidi,na prvi pogled.
...Nije los ni Nenad Kesic iz Zemuna,narocito u modelima koje su mu projektovali inzenjeri brodogradnje,kojima daje primat u radu.
--- Kraj citata ---
Може ли нека фотографија ових рукотворина, наведених мајстора ,како би нама који нисмо близу била јаснија ова прича?
deda:
Ostavim vas na par dana i oma guzva!
Gosn Kesicu imao sam priliku da vozim vasa dva camca i naravno da boravim u njima.Rec je o camcu Osa(vlasnik Zvonko zubar) i camcu koji sta pravili za Kezmanovog oca!Nebih ja o kvalitetu,enterijjeru i slicnim stvarima.Ono sto meni pomalo smeta je reakcija.Vasi prozvodi su izlozeni procenama raznih ljudi i treba biti spreman na razlicita misljenja,jer i negativna kritika pomaze da covek(naravno,ako hoce)vidi dali i gde gresi!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju