E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
Kapetan:
--- Citat: brodomonter 23, 09, 2010, 12:20:16 posle podne ---Ti uzmes kinesku i posle mesec dana se zaglavis u kupatilu i razvalis vrata.
--- Kraj citata ---
nije bas dobro poredjenje, vecinu stvari koje kupim su kineske jer kostaju deset puta jeftinije pa mi se isplati ... sa drue strane znate moje misljenje da ne postoji majstor u srbiji koji radi po standardima... zato sam i resio da isteram pricu do kraja i sve odradim kako Bruce Roberts zapoveda i nema odstupanja ... e kad nema odstupanja onda se gledaju ponude izvodjaca....
IKA:
--- Citat: brodomonter 23, 09, 2010, 15:50:17 posle podne ---Evo odnosa crteza i izvedbe.
--- Kraj citata ---
taj brodić je u titelu i vlasnik je moj prijatelj .Kupio ga je moj prijatelj na lepotu ,bez probne vožnje(njegova naivnost nema ograničenja) platio ga je 12000 e. Veću grešku u životu nije napravio.
Kada Tojota napravi model koji kroz eksploataciju pokaže mane ,pozove sve vlasnike tog modela da o svom trošku ispravi grešku. Vi kao renomirani proizvodjač morate učiniti to isto i pozvati vlasnika da učinite brod mogućim za plovidbu , jer ovakav kakav je ne da nije za plovidbu već predstavlja opasnost i za korisnike i za prolaznike.Sem estetike ovo plovilo nije smelo da zaplovi. Svojim radom se ponosite koliko hoćete , ali ako i dalje pravite ovaj model po istom projektu onda to pokazuje vašu stručnost u najboljem svetlu.
Inače ako vi nenadjete za shodno da ispravite greške na ovom brodiću pružićete meni priliku da zaradim na prepravci koju biste u stvari vi trebali da obavite.
brodomonter:
:aikido:Grupni frontalni napad, sa bocnim udarima.Vrlo efikasno.Vec sam na kolenima.
Pa, dobro.
Negativna selekcija,u svemu,pa i ovde.Ja jesam solidan i iskusan profesionalac,ucio sam od najboljih i nesto i naucio.I bas imam volje da to i drugima prenesem,bilo kome,jer sam i ja to znanje dobio besplatno,ali sam od pocetka docekan kao uljez.Sta ce tek biti dalje?Zaista nemam volje da se dalje prepucavam sa bilo kime.
Zelim vam svima sve najbolje,pre svega dobru plovidbu,bilo na cijoj ladji da plovite.
Srdacno vas,Nenad Kesic,brodomonter.
budens72:
Brodomonter
Ne možete tek tako otići.... ima i onih kojima se sviđaju vaši brodovi,..... ovo je sajt na kome možete kritikovati i naravno pohvaliti nečiji rad, ali ako ste dobili kritike,ne znači da nema i pozitivnih mišljenja....
meni se na primer veoma sviđa dizajn nekih modela.....a naviknite se na kritike.... to je uobičajeno na ovom sajtu,a mislim i da je to dobro...
slobodno argumentovano odgovorite na kritike,gde god mislite da one nisu osnovane...
Kapetan:
brodomonter , kritike su normalna stvar u poslu i to vam je jasno , pogledajte zokijevu temu i sta se zovu kritike.... ovo ovde kod vas u temi je zanemarujuce ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju