E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja DANUBIUS

<< < (11/43) > >>

Zoran:

To da ladja mora da bude ogromna da bi imala zadnju kabinu nesto ne
pije vodu.
    Ove zimske cene su da se covek zagreje kad mu skoci pritisak,letnja
mora da ga oladi.
    Kakva je prolecna ili jesenja cena ?

mossi:
Kapetane, mislim da je ovo taman za tebe / a i mene /   :dance1:
http://www.boattest.com/boats/boat_video.aspx?id=2340

E sad ti se pogodi za novce.  :good:

:drinks:

brodomonter:
Dule,propelere najveci izbor u drzavi Srbiji ima g,Marko Lazarevic.Tel.011/3557179.Covek nema sta nema,nasledio je predratnu livnicu od tasta,vec dugo on radi,ozbiljan covek.Sa cenama je ispod onoga na sta smo navikli.Pozovi se na mene,moze bude popust.Osim toga,inzenjer je zna sta treba.Kod propelera moras tacno znati precnik i korak propelera koji odgovara tvom brodu i tom motoru.Hvala za pomoc,za sada smo kvit!
P.S.Pazi sad: Dobre propelere radi i Vladimir Gruden-Laki,Croatia,tel.99385 51 211 828.
Jos i ovo:Mislim da uopste nisu mnogo skuplji RADICE-elice,italy,a svakako su kvalitetniji.Te Vam mogu nabaviti po kataloskoj ceni,cak sa rabatom.
Usput ,za Zorana:Ovde ima tri kabine,ne moze cana kao za dve.Ako ste zaista spremni za novi brod,dao bih Vam najpovoljniju ponudu u odnosu cena-kvalitet.Garantovano najpovoljnije od SVIH.Dolazi zima,duga i hladna...

igogitar:
Evo da i ja pozelim dobrodoslicu brodomonteru. Ljudi molim vas procitajte-njegov nick je BRODOMONTER a ne brodomaketar,brodoremont i sl. kako ga vec prekrstiste. U svakom slucaju dobro je imati brodograditelja na forumu,jos kad je kao brodomonter voljan pomoci i prenijeti svoje znanje i iskustvo  :good: .

P.S. nemojte sad da kazete kako ga ja nesto reklamiram i sl. -covjeka ne poznajem i cak ne zivimo ni u istoj drzavi(nazalost)

sala mala :drinks:

Kapetan:

--- Citat: kacintata  23, 09, 2010, 08:17:26 pre podne ---ne razumem formulaciju zimska cena?znaci li to da leti derete musterije ili zimi kada padne cena lima radite jeftinije?taj zakljucak o najjeftinijoj ponudi takodje ostavite  forumasima.u kvalitet ne sumnjam,brodovi su vam lepi ali...........................da ne bude ona,usta moja hvalite me kad niko drugi nece.............slucajno znam koliko vremena rada i novca treba za izradu  plovila i tvrdim da nam sasvim,sasvim dovoljno novca ostaje.pozdrav,ostah oskracen za odgovor da li je moguce zaviriti u vasu proizvodnju ili je to poslovna tajna

--- Kraj citata ---

da se ovo ne bi rasplamsalo, da dam ja jedan predlog.... zoki i brodomonter bi mogli da daju jednu zajednicku ponudu za recimo ladju do 7-8 metara koja bi zadovoljila dobar deo forumasa.... mislim da bi takva kooperacija bila dobra kako za vas dvoje (razmena iskustva i klijenata) tako i za kupce

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju