E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
brodomonter:
@Kapetan:Ako mislis na krmenu kabinu,malo je ov korito,cak i od 9 m je malo;onda je sve u kabinama.Ipak,nismo u Skandinaviji :stop:
Kapetan:
a sto nijedan nas brodograditelj ne forsira te krmene kabine ? imaju sijaset prednsti ..
STG:
Na marini Savski biser juce videh nemce,mislim sa Majne,nisao fotkao brod,ali prava lepotica...
I naravno krmena kabina:)
broker975fx:
--- Citat: Kapetan 22, 09, 2010, 00:26:23 pre podne ---a sto nijedan nas brodograditelj ne forsira te krmene kabine ? imaju sijaset prednsti ..
--- Kraj citata ---
Da to i mene zanima, a i zanima me zašto ni jedan domaći proizvođač ne radi kabinu sa prozorima koja je po uzoru na velike brodove pomalo izbačena napolje, ukoso. Meni se čini da se tako dobije više prostora i bolja preglednost. Šta mislite o tome brodomonter?
Misha D:
--- Citat: broker975fx 22, 09, 2010, 08:44:46 pre podne ---
--- Citat: Kapetan 22, 09, 2010, 00:26:23 pre podne ---a sto nijedan nas brodograditelj ne forsira te krmene kabine ? imaju sijaset prednsti ..
--- Kraj citata ---
Da to i mene zanima, a i zanima me zašto ni jedan domaći proizvođač ne radi kabinu sa prozorima koja je po uzoru na velike brodove pomalo izbačena napolje, ukoso. Meni se čini da se tako dobije više prostora i bolja preglednost. Šta mislite o tome brodomonter?
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju