E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja DANUBIUS

<< < (7/43) > >>

brodomonter:
@sale nb:Upravo radim nove crteze nadgradja za ZEMUNKU 700 i ZEMUNKU 900.To su mi sada dva glavna modela,u njima je svo moje znanje i dosadasnje iskustvo.Osim toga,sto je glavno,korita je uradio dobar projektant.dipl.ing.Bata Hadjiegric.Oba modela sam uradio vec nekoliko,prototipovi su korigovani,usavrseni kao svaki prototip.Ja sam,ipak,samo tehnicar i mnoge svoje camce sam sam projektovao koristeci neke poznate projekte,pa sam se prilagodjavao poruciocima i njihovim zeljama i ukusima.Ja sam dobar u dizajnu nadgradja,dobro crtam i mogu i uzore plasticnih poznatih brendova da kopiram u limu.Koristim prese i valjke.a to se najbolje vidi na mom sajtu u delu Proizvodnja"",pa Zemunka 900 zadnja slika.Zalepio sam se za SEA RAY,Sundanser,Neptun kao varijantu Ëlegans",a druga varijanta tipa Mery Fisher ili Sessa...Pri kraju sam crtanja.

brodomonter:
@SALENB: Evo jos je sveze mastilo. Zemunka 700 Elegance - najnovija verzija  :dance:

SALE NB:
Lepo je! :good:

Pomalo u Lobster-boat fazonu! :good:

Kapetan:
po mom misljenju vrati na staro ruzan je ovakav oblik ...

naravno to je moje misljenje  :good: ja bih mozda razmisljao da zemnuka ima donju zadnju kabinu

brodomonter:
@kapetan:Ovo je samo nova ponuda za kupca,ako mu se vise svidja verzija Classik sa sajta,ok.Hteo bih da ponudim vise verzija dizajna,veci izbor.Osim toga uvek mi bolje ispadne izvedba od crteza.U ovoj verziji problematicno je napraviti bocni prozor da se otvara,a da se uklapa u ovu formu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju